Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Camilla Thulin (22)

Camilla Thulin är ett klädmärke med tre stora namn bakom sig; Anders di Marco, Thomas Nordin och Camilla Thulin själv, och designen står initialt för gedigen skräddertikonst och dramatisk kreativitet. Varumärket registrerades som bolag år 1992 och finns att hitta på Södermalm i Stockholm i en bohemisk ateljé med anor från 1800-talet.


Verksamheten ägnar sig till stor del åt design inom teater, opera, musikal och film. Camilla Thulin har bland annat designat kostymer och dräkter på både Stockholms Stadsteater och Göteborgsteatern och även skapat kläderna till Lill-Babs, Björn Skifs och Christer Sjögrens shower. Thulin blev dessutom uppmärksammad för att ha skapat Army of Lovers alla utstyrslar och hjälpt Lars Leijonborg att hitta sin nya, folkliga look inför riksdagsvalet 2002. Uppdragen är med andra ord många och vitt skilda, men i allt Camilla Thulin skapar sätter hon sin prägel på plaggen i form av lekfull kreativitet och hög kvalitet i design och sömnad.


Förutom uppdragen inom teaterkulturen ägnar sig Camilla Thulin åt måttskrädderi för både damer och herrar och även stylinguppdrag på beställning. Thulin själv ägnar sig även åt skriverier och skriver debattartiklar för krönikor för diverse modetidningar, och kan även bokas för seminarier och förekäsningar om stil och modevärldens secondhandkultur. År 2005 gav Thulin ut boken Stil, och 2007 även Karlar med stil, vilka har placerat henne även på den svenska författarkartan. Då gruppens medlemmar, Thulin, di Marco och Nordin, är otroligt mångfacetterade och välfungerande som grupp har de genom åren skapat ett kontaktnät som täcker hela Sveriges modevärld och har med hjälp av det, tillsammans med det sydda hantverket, skapat ett mycket starkt varumärke på den Svenska konfektionsmarknaden.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

22 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken