Fri frakt vid köp över 499,- | Gratis byte eller retur på din order t.o.m. den 15 januari
Gratis byte eller retur på din order t.o.m. den 15 januari
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Cheap Monday (0)

Cheap Monday säljer jeans och kläder till låga priser. Cheap Monday föddes år 2000 då Örjan Andersson, Adam Friberg och två av deras vänner öppnade en secondhand-butik i en förort lite utanför Stockholm. Butiken hette Weekend, då den endast var öppen på lördagar och söndagar. Sortimentet var noga utvalt och höll en hög modestandard och därför gick butiken, trots sitt avlägsna butiksläge, väldigt bra. Grundarna slog sig ihop med en ytterligare aktör, Lasse Karlsson, och öppnade upp en större butik i centrala Stockholm. Eftersom denna butik inte bara skulle ha öppet på helger utan även på veckodagarna föll sig butiksnamnet ganska självklart och Weekday var nu fött. Butiken körde på samma koncept som Weekend, men man blandade secondhand-kläderna med nyproducerade kläder från särskilt utvalda varumärken. De lyckades skapa en utpräglad, modemedveten stil och lockade stora delar av Stockholms trendkänsliga ungdomar.


Trots att affärerna gick bra tyckte Andersson och Friberg att det saknades något. Butiken hade många högkvalitativa modemärken, men de höll alla en ganska hög prisklass. De ansåg att man borde kunna framställa ett moderiktigt och trendigt jeansmärke som kunde hålla låga priser. Cheap Monday föddes därför i mars 2004 och introducerade därmed ett nytt jeansmode med priser som passade de flestas plånbok. Plaggen var särpräglade med en otroligt tight passform och otvättat look och de bar alla det karaktäristiska döskallemärket som står för Cheap Monday. Märket blev en omedelbar succé och den första produktionen på 800 jeans sålde slut på endast några få veckor. Märket gick snabbt från att endast säljas på Weekday till att bli storsäljare hos även andra återförsäljare. Idag finns Cheap Monday i 35 länder runt om i världen och bemöts av ständig faschination och uppskattning för sin design.


Cheap Mondays unika design och utformning förmedlar stil, medvetenhet och individualism. Från början förknippades jeansens tighta silhuett med alternativa stilar, såsom indie och emocore, men har klättrat över gränserna för att idag vara ett denimmärke älskat av alla olika typer och stilar. De har även utökat sitt sortiment med allt ifrån skor och accessoarer till babykläder, glasögon och underkläder. Cheap Monday är kortfattat ett märke för dig som söker något med attityd och stil och som håller hög kvalitet men till låga priser!
 

Filter Radera alla

KÖN

Hittade inga resultat

Kategorier

Hittade inga resultat

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Hittade inga resultat

Färger

Hittade inga resultat

0 produkter funna
filter

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Gratis byte eller retur på din order t.o.m. den 15 januari

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken