Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Christian Dior Vintage

Nedanför kan du se vårt breda och stora sortiment med eleganta vintageväskor från Christian Dior. Är det en unik väska som få andra personer har som du söker efter? Då har du kommit helt rätt. Här får du möjlighet att sticka ut och lyfta upp din stil - med en unik accessoar som du nästintill blir ensam om att ha. En väska fungerar på många sätt inte bara som en praktisk sak - som hjälper dig att bära runt på det du behöver ha med dig, utan också som en utsmyckande detalj, som kan ge din klädstil ett särskilt lyft!

Christian Dior

Ett märke som har sina rötter i den senare delen av nittonhundratalets början och fort blev ett stort namn i diverse modekretsar, något som följer modehuset än idag. Diors resa började med Christian Diors intresse för kläder och idag designas allt ifrån hattar, väskor och handskar till exklusiva klänningar, smycken och mycket mer. Det är just i början av modehusets utveckling som Christian Dior själv stod för designen. Något man senare har överlämnat till diverse modeskapare som fungerat som chefsdesigners för modehuset. Men man har alltid bibehållit den vackra designen och många av de stilfulla detaljer som utmärker Dior som märke i modebranschen.

Många av Diors väskor har i perioder prytts med ett elegant mönster. Diors kollektioner har bland annat innehållit väskor med olika mönster i ormskinn, krokodilskinn och såklart imiterade versioner av dessa. Ett mönster kan skapa ett snyggt avbrott i en diskret klädsel som annars kan framstå monoton och enformig.

En oslagbar möjlighet som alltid ger dig ett lyft

Din klädstil ska inte begränsa dig - en vacker vintageväska från Dior kan alltid kombineras ihop med massor av olika stilar. Christian Diors väskor ger ett oöverträffat perspektiv och lyfter din egen look på ett sätt som överträffar det du hade förväntat. En vintageväska från stilfulla märket Christan Dior låter stilen på kläderna komma fram, ta plats och ge ett elegant uttryck.

Du kanske behöver en väska som kan kombineras med kläderna du använder när du går på arbetsmöte, lunchar på stan eller kanske ska på ett cocktailparty på kvällen, tillsammans med dem du tycker om? En vintageväska kan användas på så många olika sätt och det är endast du själv som bestämmer vad som passar just för dig. En mindre väska kan bli en fin detalj och en större kan även vara praktisk.

När du väljer ut en väska som du vill unna dig själv eller kanske ge bort som gåva så ska valet vara lätt och det blir det med Christan Dior. Det är nämligen få andra märken som har en så tilltalande och vacker design. Med en vintageväska kan du kombinera accessoarer och kläder på ett unikt vis som binder ihop din klädstil på ett svårslaget sätt. Christian Diors vintageväskor gör sig lika bra till vardagens outfit som en vid en festligare tillställning.

En palett av möjligheter

Varför inte kombinera olika accessoarer och skapa en stil efter säsong, humör, tillfälle och smak? Här ger vi möjlighet att komma över sällsynta fynd som ger dig pluspoäng på modekontot. Ett stort sortiment med vintageväskor större och mindre. Varför inte leta upp en ny unik favorit som troligtvis blir garderobens mest använda och låter dig urskilja dig från mängden.

filter

56 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1