FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Coster Copenhagen (98)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

98 produkter funna

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen är varumärket där profession och laganda går hand i hand med en härlig livsstil. Det danska varumärket har byggt upp något charmigt och kreativt inspirerat av den nordiska naturen och de element som går att finna där – trä, läder, sten och hav.

Coster Copenhagen har fått sin första del av sitt namn av varumärkets grundare – Pia Coster. Sedan hon grundade varumärket har ambitionen varit att designa kläder för kvinnor i åldrarna 25-40. Med sin design vill hon att dessa kvinnor ska känna sig bekväma och välklädda. Pia Coster arbetar mycket med att få en så hög kvalitet på produkter som möjligt och att det ska säljas till ett rimligt pris.

De unika passformerna och de ljusa färgerna ger en känsla av Norden. Utöver det utgör varumärkets design även blandning av det råa, feminina, det klassiska och det exklusiva. Coster Copenhagen adderar inte allt för mycket detaljer till sina klädesplagg så många kvinnor föredrar att själva kunna addera sin egen touch.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har Pia Coster ett öga och en känsla för vad kvinnor mellan 25 och 40 år vill ha och vad de behöver. Hon arbetar även nära varumärkets kunder och återförsäljare och bibehåller ständigt en god kontakt. Mycket av inspirationen till kollektionernas design finner hon i den plats där hon befinner sig närhelst hon kan – vid havet.

Hos Coster Copenhagen finner du fullständiga kollektioner med både över och underdelar av olika slag. Coster Copenhagen är mer än bara ett varumärke – det är en livsstil. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken