GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

decadent (20)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

20 produkter funna

decadent

Decadent är ett danskt varumärke som grundades år 2005 i Köpenhamn. Personen bakom varumärket är Karina Mundt Holst, som idag både är ägare och kreativt ansvarig. Vid grundandet av Decadent hade Karina Mundt Holst flera års erfarenhet av modebranschen. Hon fann sin inspiration hos sin mors väskor vilket ledde till att den första produkten hon designade var just en liknande väska som kom att bli den första av väldigt många.

Varumärkets väskor är klassiska med stilrena detaljer och produceras i härliga färger som är lätta att bära och kombinera med annat. Produkterna är även av hög kvalitet och mestadels i läder och de är även väldigt praktiska. Decadent arbetar för att kunna erbjuda väskor till kvinnor i alla åldrar, stilar och tillfällen. Varumärket släpper två kollektioner per säsong.

Decadent-kvinnan är mångsidig, mån om kvalitet och även något kräsen. Decadent-kvinnan föredrar att investera i bra produkter som håller länge och överlever kommande trender. Hon har ett öga för design och tycker om att känna sig chic och kvinnlig. Hon föredrar även att handla produkter där hon vet vem/vilka som ligger bakom design och produktion av dem.

Sedan sitt grundande år 2005 har Decadent expanderat på marknaden och drivs idag av ett flertal personer i Danmark samt agenter runtom i andra länder. Varumärkets produkter säljs idag i varuhus, olika butiker och online, både hos stora och små återförsäljare. Decadents produktion sker i något mindre fabriker i Turkiet och Istanbul där personalen arbetar under bra förhållanden och har ett öga för bra kvalitet.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken