Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Dranella (26)

Varumärket Dranella grundades år 1956 men år 2002 togs varumärket över av Fransa Clothing Company och varumärket fick då en ny lansering som framförallt gjorde varumärket mer känt på den skandinaviska marknaden. Idag är varumärket Dranella en del av BTX Group som i sin tur är ett av de största textilföretagen i norra Europa.

Varumärket Dranella vänder sig till den målgrupp som utgörs av feminina kvinnor och som är självsäkra och tror på sig själva. Denna kvinna har en kreativitet som gör att hon ser avslappnad ut men samtidigt välklädd i sin outfit. Hon lyfter även fram sin kvinnlighet med bl.a. olika accessoarer och i sin kombination av olika klädesplagg. Hon mixar och matchar med kläder och accessoarer som är råa, klassiska och feminina och som framhäver just hennes personlighet. Hon har ett öga för och en förkärlek till vackra och naturliga material och hon är mån om sitt yttre. Hon vågar stå upp för sig själv och fattar egna beslut i sin vardag vad gäller bl.a. sin karriär, lediga tid, sin livsstil och just sin klädstil.

Bland varumärkets samtliga kollektioner kan du finna produkter som bl.a. ytterkläder, blusar och olika toppar, byxor och andra nederdelar samt mycket mer. Varumärket fortsätter att ta sig an en allt större plats på marknaden och idag finns det hos återförsäljare i flera ställen runtom i världen, bl.a. USA, Australien, Belgien, Tyskland, Nederländerna, Polen, Finland och många fler. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

26 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken