Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Ester Elenora

Ester Elenora är relativt nytt och startades under sommaren 2009 av Caroline Carlsén. Ester Eleonora har sedan dess erbjudit otroligt vackra kläder för tjejer och kvinnor i alla åldrar.
Ester Elenoras filosofi och dröm är att skapa ett varumärke med hög kvalitet, god design och som lägger mycket fokus på vardagspersonlighet.
Kläderna går i en härlig design med en blandning av shabby chic och vintage där ljusa färger är något man ser mycket av.
Plaggen känns mycket feminina och passar alla som gillar att framhäva de kvinnliga formerna samtidigt som de bär bekväma plagg med super snygg design.
Detaljer man ser mycket utav är volanger, brodyr och söta knappar som gör att plaggen blir extra fina och passar såväl till vardags som till fest.
Ester Elenora har med andra ord allt från vardags kläder till fest kläder och många plagg som passar lika bra till vardera då de är lätta att klä upp eller klä ner beroende på vad man sak göra.
De feminina plaggen finns i många olika modeller som gör det lätt för varje kvinna att hitta något som passar just sin form och smak. Med allt från mjuka, ljusa färger till häftiga mönster i coola färger är det lätt för alla att hitta något de tycker om.
Ester Elenora har verkligen lyckats ta fram plagg som är feminina, vackra och samtidigt coola!

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.