Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Fancy Fanny

Fancy Fanny är ett svenskt modevarumärke som satsar på att tillverka plagg av hög kvalité. Företaget grundades av Åsa Öjbro och kom till då hon tyckte att det var svårt att hitta tillräckligt snygga handskar. År 1988 skapades den första handskkollektionen och sedan dess har det blivit många, många fler. Förutom handskar tillhandahåller Fancy Fanny idag även väskor, plånböcker, kläder, silversmycken och stickade accessoarer.

Produkter från Fancy Fanny präglas ofta av en väldigt feminin touch. Det kvinnliga och feminina är alltid formidealet när de tar fram nya plagg eller accessoarer. På sin hemsida förklarar Fancy Fanny att deras verksamhet i huvudsak drivs av fyra ledord: kvalitet, självständighet, omtanke och ”good looks”.

Man kan vara trygg med att alla material som används i Fancy Fannys prosukter alltid är av högsta kvalitet. De är väldigt petiga och noga med produktionsprocessen och är noga med att inte tumma på kvaliteten. Ett exempel är att man under produktionsprocessen bara skär i ett skinn åt gången istället för att göra flera på en gång. Detta är givetvis mer tidskrävande och därför även kostsamt, men gör även utskärningen helt perfekt i formen. Noggrannheten har blivit lite av Fancy Fannys signum och det har gett fins resultat, av 75000 sålda produkter får de tillbaka högst 1% i reklamation.

Fancy Fanny strävar efter långsiktighet, klassisk, tidlös form och känsla i sina produkter. Plaggen ska hålla och funka att kombinera med nya trender som kommer och går. Detta inte minst i Fancy Fannys egna kollektioner där det är tydligt att varje ny kollektion är skapad med det föregångna som språngbräda.

 

filter

3 resultat

  • 1
  • 1