Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

GRAUMANN

Graumann grundades och ägs av Hanne Graumann. Hanna Graumann studerade på Danish school of Design och efter det var hon med och ägde, arbetade på och startade en del företag. Bl.a. arbetade hon ett tag som huvuddesigner på InWear. Efter ett tag kände hon att hon ville göra något eget och valde då att med den kunskap och erfarenhet hon samlat på sig grunda varumärket Graumann. Hanna Garumann lägger stor vikt på relationen mellan klädesplagg och personen som klär dem, den relation som uppstår när du bär något du tycker om och trivs i.

Varumärket Graumann erbjuder sina kunder sofistikerade, stilrena och feminina produkter. Hanna Graumann låter sig inspireras av allt möjligt; resor, filmer och böcker, mat, mode och olika stilar hon ser i det dagliga livet och mycket mer. Hennes största inspirationskälla är dock när hon ser andra människor i hennes design och produkter matchade på olika och oväntade sätt.

Produkterna i varumärkets samtliga kollektioner är lätta att bära och matcha med andra klädesplagg och accessoarer. Samtliga plagg är noggrant producerade och dess design är kvinnlig och elegant. Produkterna har en härlig blandning av väl valda färger, mönster och former och de är din tidlösa vän som överlever och passar många trender. Varumärket Graumann följer filosofin att det inte är kläderna som gör kvinnan utan det är kvinnan som gör kläderna, outfiten och stilen.

Bland varumärkets samtliga kollektioner finner kvinnan produkter som bl.a. stilrena toppar och tröjor, vackra blusar, klassiska jackor och kavajer samt kvinnliga klänningar. Idag finns Graumanns kollektioner hos återförsäljare i ett flertal länder runtom i världen, både online och i befintliga butiker.

Ta bort alla filter

Graumann

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.