EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Graumann (49)

Graumann grundades och ägs av Hanne Graumann. Hanna Graumann studerade på Danish school of Design och efter det var hon med och ägde, arbetade på och startade en del företag. Bl.a. arbetade hon ett tag som huvuddesigner på InWear. Efter ett tag kände hon att hon ville göra något eget och valde då att med den kunskap och erfarenhet hon samlat på sig grunda varumärket Graumann. Hanna Garumann lägger stor vikt på relationen mellan klädesplagg och personen som klär dem, den relation som uppstår när du bär något du tycker om och trivs i.

Varumärket Graumann erbjuder sina kunder sofistikerade, stilrena och feminina produkter. Hanna Graumann låter sig inspireras av allt möjligt; resor, filmer och böcker, mat, mode och olika stilar hon ser i det dagliga livet och mycket mer. Hennes största inspirationskälla är dock när hon ser andra människor i hennes design och produkter matchade på olika och oväntade sätt.

Produkterna i varumärkets samtliga kollektioner är lätta att bära och matcha med andra klädesplagg och accessoarer. Samtliga plagg är noggrant producerade och dess design är kvinnlig och elegant. Produkterna har en härlig blandning av väl valda färger, mönster och former och de är din tidlösa vän som överlever och passar många trender. Varumärket Graumann följer filosofin att det inte är kläderna som gör kvinnan utan det är kvinnan som gör kläderna, outfiten och stilen.

Bland varumärkets samtliga kollektioner finner kvinnan produkter som bl.a. stilrena toppar och tröjor, vackra blusar, klassiska jackor och kavajer samt kvinnliga klänningar. Idag finns Graumanns kollektioner hos återförsäljare i ett flertal länder runtom i världen, både online och i befintliga butiker.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

49 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken