Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Holebrook

Det svenska varumärket Holebrook grundandes år 1999. Varumärket blandar sin passion för segling med hårt arbete vilket har lett till att det idag är ett av Sveriges bästa och viktigaste tillverkare av just marina kläder.

Holebrook får mycket av sin inspiration från den skandinaviska skärgården. Varumärket designar och tillverkar med en svensk, traditionell kvalité och stil. Med den höga kvaliteten designar varumärket sina klädesplagg så att de ska hålla så länge som möjligt. Med tidigare erfarenheter och nära kontakt med några av branschens bästa och största talanger strävar personerna bakom varumärket efter att hela tiden förbättra och utveckla Holebrook. Varumärkets designer strävar efter att åstadkomma en härlig mix av den svenska kusten och den härliga sommarbrisen, detta för att fånga känslan av den svenska sommaren.

Varumärket Holebrook erbjuder sina kunder bekväma och noga tillverkade kläder vars detaljer är noga genomtänkta och genomarbetade. Istället för att ständigt följa de senaste trenderna väljer varumärket att arbeta med en tidlös design.

Idag finner du varumärket hos återförsäljare i ett flertal olika länder, bl.a. Finland, Tyskland, Schweiz, USA, Danmark och Nederländerna. Bland Holebrooks samtliga kollektioner finner du kläder för både herr, dam och barn. Du finner klädesplagg som bland annat varma och mysiga tröjor, vindtäta jackor, sköna t-shirts, byxor, linnen, shorts, accessoarer och mycket mer. Produkterna är i material och design anpassade efter säsong och tillhörande väder och vind. 

filter

55 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1