Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

HOLEBROOK

Det svenska varumärket Holebrook grundandes år 1999. Varumärket blandar sin passion för segling med hårt arbete vilket har lett till att det idag är ett av Sveriges bästa och viktigaste tillverkare av just marina kläder.

Holebrook får mycket av sin inspiration från den skandinaviska skärgården. Varumärket designar och tillverkar med en svensk, traditionell kvalité och stil. Med den höga kvaliteten designar varumärket sina klädesplagg så att de ska hålla så länge som möjligt. Med tidigare erfarenheter och nära kontakt med några av branschens bästa och största talanger strävar personerna bakom varumärket efter att hela tiden förbättra och utveckla Holebrook. Varumärkets designer strävar efter att åstadkomma en härlig mix av den svenska kusten och den härliga sommarbrisen, detta för att fånga känslan av den svenska sommaren.

Varumärket Holebrook erbjuder sina kunder bekväma och noga tillverkade kläder vars detaljer är noga genomtänkta och genomarbetade. Istället för att ständigt följa de senaste trenderna väljer varumärket att arbeta med en tidlös design.

Idag finner du varumärket hos återförsäljare i ett flertal olika länder, bl.a. Finland, Tyskland, Schweiz, USA, Danmark och Nederländerna. Bland Holebrooks samtliga kollektioner finner du kläder för både herr, dam och barn. Du finner klädesplagg som bland annat varma och mysiga tröjor, vindtäta jackor, sköna t-shirts, byxor, linnen, shorts, accessoarer och mycket mer. Produkterna är i material och design anpassade efter säsong och tillhörande väder och vind. 

Ta bort alla filter

Holebrook

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.