EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Holebrook (34)

Det svenska varumärket Holebrook grundandes år 1999. Varumärket blandar sin passion för segling med hårt arbete vilket har lett till att det idag är ett av Sveriges bästa och viktigaste tillverkare av just marina kläder.

Holebrook får mycket av sin inspiration från den skandinaviska skärgården. Varumärket designar och tillverkar med en svensk, traditionell kvalité och stil. Med den höga kvaliteten designar varumärket sina klädesplagg så att de ska hålla så länge som möjligt. Med tidigare erfarenheter och nära kontakt med några av branschens bästa och största talanger strävar personerna bakom varumärket efter att hela tiden förbättra och utveckla Holebrook. Varumärkets designer strävar efter att åstadkomma en härlig mix av den svenska kusten och den härliga sommarbrisen, detta för att fånga känslan av den svenska sommaren.

Varumärket Holebrook erbjuder sina kunder bekväma och noga tillverkade kläder vars detaljer är noga genomtänkta och genomarbetade. Istället för att ständigt följa de senaste trenderna väljer varumärket att arbeta med en tidlös design.

Idag finner du varumärket hos återförsäljare i ett flertal olika länder, bl.a. Finland, Tyskland, Schweiz, USA, Danmark och Nederländerna. Bland Holebrooks samtliga kollektioner finner du kläder för både herr, dam och barn. Du finner klädesplagg som bland annat varma och mysiga tröjor, vindtäta jackor, sköna t-shirts, byxor, linnen, shorts, accessoarer och mycket mer. Produkterna är i material och design anpassade efter säsong och tillhörande väder och vind. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

34 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken