Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Horspist

Sedan starten 1978, är HORSPIST® känt för sin verkliga know-how och uppmärksamhet på detaljer för varje skapande produkt, både vardag och inom idrotten. Så här är alla plagg av klädkollektionen unika och trendiga för att möta varje individs behov. HORSPIST® är framför allt ett sinnestillstånd, du kommer aldrig ha HORSPIST® av en slump. Du styr ditt öde, dina egna linjer och dina egna spår.

Om HORSPIST®- tankegången sticker ut är dessa skapelser kärnan i en speciell sensation. Ett läderplagg, ett klädplagg av mycket hög kvalitet, alltid vald med precision, ädla och aktuella material för att möta utmaningarna varje dag, framför kamerorna, på gatan eller på det högsta av berg. I mer än 30 år har vi på jobbat för de största. Vi lärde oss precision, krav och smak. Därför gick vi från skuggorna till ljuset genom att skapa vårt eget hus ”HORSPIST®”.

I en värd, där vikten är att skapa en skillnad med vad du bär eller vad du äger, skapar HORSPIST® - huset med sitt namn ensam skillnaden. Genom sina val sublimerar den sin betydelse. HORSPIST® går och skapar sin egen väg. Det är tack vare den här kombinationen av bekvämlighet, mode och kvalitet som varumärket redan har erövrat många stjärnor. Var trendig vid något tillfälle genom att välja ett plagg från HORSPIST.

Dyk ner i en värld med bara Horspist kläder här på Miinto. Och klicka hem dina nya favoriter enkelt från soffan eller var du än befinner dig – resten sköter vi. Du når oss från alla dina enheter sm din mobiltelefon när du sitter på tunnelbanan eller på tåget på väg hem från jobbet eller träningen. På samma sätt kan du shoppa kläder med din surfplatta när du ligger och slappnar av i solen i trädgården.

Horspist är design i toppklass

Vi har gjort det enkelt för dig att titta på många olika klädesplagg, eftersom du bara kan scrolla ner på sidan utan att behöva klicka dig fram och tillbaka. Det finns dessutom en hel del smarta funktioner som du kan använda dig av för att effektivisera din shopping om du vet vad du vill ha. Går du efter en cool lager-på-lager-look så är du förmodligen ute efter överdimensionerade storlekar och hittar du enkelt med hjälp av menyn här nedanför.

Detsamma gäller specifika färger eller priser. Om du har en budget du behöver hålla dig inom väljer du ett övre och eventuellt ett undre pris. Du kommer då endast att bli presenterad för kläder som lever du till de kriterier du har valt i menyn. Men, det finns mer. Du kan även sortera kläderna som kommer upp efter pris, popularitet eller när klädesplagget kom in.

Det gör att det blir enkelt att hitta precis det man söker och då blir shoppingen rolig och enkel. Om du å andra sidan är ute efter lite inspiration behöver du inte göra några val. Du kan enkelt scrolla ner och blir då presenterad för alla kläder som kommer från Horspist. Det är en bra möjlighet för dig som är redo att prova på något nytt. Helt plötsligt kan det dyka upp ett klädesplagg i en färg som du kanske aldrig annars hade övervägt. Men varför inte låta din personlighet få komma fram genom din klädstil. Bland och matcha olika material och färger efter ditt tycke.

Shoppa kläder från Horspist på Miinto

Glöm gamla regler och mixa bäst du vill. Låt inte dina kostymbyxor hänga i garderoben året runt, ut med dem och börja använd dem istället. För uppklätt? Det fixar du enkelt genom att komplettera med ett par sneakers och eller hoodie. På så vis kan du skapa en trendig och urban outfit som passar lika bra på klubben som i skolan.

Med Horspist har du goda chanser att hitta plagg som du blir ensam om att ha. Modehusets fokus på unika detaljer i kombination med neutrala färger skapar en lekfull minimalism som lockar allt fler Skandinaver till sig.

Om du har några frågor hjälper vi dig gärna, vi älskar ju mode precis som du. I annat fall är det bara att klicka hem dina nya favoriter och ge din garderob lite nytt liv inför den kommande säsongen. Det är ganska vanligt att fylla på med lite nya kläder när säsongen skiftar från exempelvis vinter till vår eller sommar till höst. Inte bara för att hänga med i modetrenden utan också för att få kläder som passar rent temperaturmässigt till den årstid som råder.

filter

25 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1