FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Hust & Claire (152)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

152 produkter funna

Hust & Claire

Hust & Claire är en del av Claire Group A/S som grundades år 1975 av Anders Hust som innan dess hade haft en helt annan karriär då han varit bankman och fotbollsspelare. Hust & Claire är en del av ett internationellt modevaruhus med danska rötter.

Ända sedan varumärket Hust & Claire grundades har det haft en stor inverkan på den danska marknaden när det kommer till mode och trender. Sedan dag ett har man lagt stor fokus på hög kvalitet och att varumärkets kunder ska få mycket för pengarna när de handlar något ur de olika kollektionerna. Sedan Hust & Claire grundades har det hela gått fort, varumärket blev snabbt mycket populärt och växta i takt med detta. Idag har det kontor ibland annat Kina och Indien. Precis som Claire Group A/S så vänder sig Hust & Claire till kvinnor och barn. Man designar kläder till den modemedvetna kvinnan som vet vad hon vill och hur hon vill klä sig och framstå. Dessutom lanserar man varje år kollektioner med kläder för barn. Dessa kollektioner är anpassade och designade utefter barns aktiva livsstil.

Varumärkets mål är att designa, producera och sälja kläder för barn och kvinnor som får dem att känna sig bekväma och i vilka de kan framhäva sin egen stil och personlighet.

Idag har Hust & Claire och Claire Group A/S butiker och återförsäljare runtom i Europa, Asien och Mellanöstern. Huvudkontoret är fortfarande beläget i det land som varumärket har sina rötter – Danmark. Varumärket fortsätter hela tiden att utveckla sin modeverksamhet. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken