SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Icepeak (8)

Varumärket Icepeak grundades år 1996 och är idag, trots att det inte funnits på marknaden lika länge som andra varumärken, ett av de största när det kommer till sportkläder. Varumärket designar, tillverkar och säljer trendiga sportkläder av hög kvalitet till sportbutiker runtom i Europa.

Bland varumärkets kollektioner finner du funktionella sportkläder i fräcka färger och i en ung design. Till sina produkters design finner Icepeak inspiration bland globala trender och bland unga personers olika livsstilar. Samtliga produkter är bekväma att bära. Varumärkets produkter passar bra för unga vuxna som tycker om att sporta och vistas utomhus samtidigt som kan vill klä sig trendigt.

Icepeak erbjuder dig som kund flera olika kollektioner som var för sig innehåller produkter anpassade för olika ändamål. Kollektionern Nordic Nature innehåller kläder och produkter för dig som älskar att vistas utomhus i naturen. Här finner du varma jackor, manchesterbyxor, underställ och andra saker som man behöver klä sig i när man ska ut i naturen.

Outdoor X-treme är en annan av varumärkets kollektioner. Kollektionen innehåller bland annat 3-i-1 jackor, vindjackor, byxor i varma och täta material och mycket mer. Mountaineering är en helt ny kollektion som innehåller flera olika typer av jackor med matchande byxor. Dessa produkter har en annan design och har fler funktioner. Freezone är kollektionen som vänder sig främst till dig som åker snowboard. Ski/Icezone innehåller flera olika modeller av skidjackor och byxor med matchande accessoarer. Polar Ski är en väl genomarbetad kollektion med en enkel design och färgkombination. Den sista kollektionen du finner bland varumärkets sortiment är Playground, en kollektion för barn. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

8 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken