Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Isay

På den här sidan hittar du våra favoriter från det danska modevarumärket Isay. Detta är ett varumärke som vänder sig åt kvinnor, i en härlig kombination av design och kvalitet. Isays vision är att alla kvinnor ska känna sig vackra och bekväma, oavsett ålder, bakgrund och storlek. Grundarna av det danska modevarumärket är Britt och Søren Andreassen, ett par med rötter i Jylland. Isays kläder är skapade för att passa alla kvinnor, där ordet unikt endast har en positiv klang.

Var dig själv med Isay

I kläder från Isay ska alla kunna känna sig fina och bekväma, det är nämligen ett av modevarumärkets mål. Deras kläder ska passa alla kvinnor, oavsett ålder och kroppsform, för att alla ska kunna känna sig kvinnliga och självsäkra. Hos Miinto finns ett noga utvalt sortiment med kläder från Isay, allt från snygga byxor till skjortklänningar och t-shirts. Deras snygga och bekväma baskläder har alla en feminin touch, och det är tydligt att varumärket har öga för detaljer och kvalitet. Kläderna produceras på ett hållbart sätt och håller hög kvalitet, och modevarumärket är väldigt transparent med både värderingar, visioner och hur deras kläder tillverkas.

Moderiktiga kläder för kvinnor

Isay kläder är för kvinnor, kvinnor med former, kvinnor som har den där gnistan, som är modiga och som tror på sig själva. Kläderna designas även för kvinnor som inte sitter mycket still, utan far runt till olika platser och möter många olika typer av människor i sin vardag. Isay är ett danskt varumärke som designar moderiktiga kläder. Isay är ett starkt varumärke som har något att säga till om, och något att komma med, på marknaden. Isay tror på att du har rätt att vara den du är och med hjälp av varumärkets produkter kan du klä dig efter just din egen personliga stil. Isay tror på äkta vara och har en känsla för samhörighet.

Idag är varumärket fortfarande ganska litet men fortsätter ständigt att expandera och bli allt stabilare och större på marknaden. Av den anledningen, att varumärket ännu inte är så stort, kan det inte erbjuda sina kunder precis allt, men i gengäld gör de allt de gör idag till 120 %.

Isay kläder för alla tillfällen

Varumärkets produkter och klädesplagg är stilrena, feminina och trendiga. Samtliga säsonger är anpassade efter rådande och kommande säsong och på så sätt kan du vara säker på att du bland varumärkets sortiment finner det senaste från modevärlden. Klädesplaggen tillverkas i en färgskala som passar de allra flesta och de pryds av detaljer som ger produkterna det där lilla extra. Kläderna framhäver de kvinnliga formerna på ett smickrande sätt och de fungerar utmärkt att bära både till vardags samt vid festligare tillfällen.

Shoppa när du vill, var du vill

Hos Miinto kan du shoppa kläder från Isay och en massa andra kända modevarumärken, precis när du behagar. Vi har nämligen öppet dygnet runt, alla årets dagar. Detta innebär också att du kan shoppa loss oavsett var du befinner dig. Klicka hem en beställning på lunchrasten, tågresan, semestern eller hemma i tv-soffan - du väljer. Vår mission är att alltid finnas här för dig och dina behov när det kommer till mode.

Om du är på jakt efter ett par nya byxor, en söt vit blus eller ett par snygga sandaler (eller något helt annat för den delen!), så kan du med fördel utnyttja vår sökfunktion. Här kan du nämligen anpassa din sökning, så att du endast ser relevanta sökresultat. Vi har en massa praktiska kategorier att välja bland när du shoppar, och dessa kan också delas in efter dina preferenser. Du kan till exempel söka efter färg, storlek och pris, för att snabbt och smidigt hitta det du söker. Du kan också välja att visa mest populära eller senast inkomna produkter. På så sätt slipper du skrolla igenom sida efter sida med mode, om du redan vet vad du vill ha. Här finns allt inom mode, samlat under ett och samma tak. Hos Miinto hittar du en fulländad outfit till både jobbdagar, fest, bröllop, träning och utomhusaktiviteter. Trevlig shopping!

filter

25 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1