Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Isay

Isay kläder är för kvinnor, kvinnor med former, kvinnor som har den där gnistan, som är modiga och som tror på sig själva. Kläderna designas även för kvinnor som inte sitter mycket still utan som far runt till olika platser och möter många olika typer av människor i sin vardag. 

Isay är ett danskt varumärke som designar moderiktiga kläder. Isay är ett starkt varumärke som har något att säga till om och något att komma med på marknaden. Isay tror på att du har rätt att vara den du är och med hjälp av varumärkets produkter kan du klä dig efter just din egen, personliga stil. Isay tror på äkta vara och har en känsla för samhörighet.

Idag är varumärket fortfarande ganska litet men fortsätter ständigt att expandera och blir allt stabilare och större på marknaden. Av den anledningen att varumärket än inte är så stort kan det inte erbjuda sina kunder precis allt, men i gengäld gör de allt de gör idag till 120 %.

Varumärkets produkter och klädesplagg är stilrena, feminina och trendiga. Samtliga säsonger är anpassade efter rådande och kommande säsong och på så sätt kan du vara säker på att du bland varumärkets sortiment finner det senaste från modevärlden. Klädesplaggen tillverkas i en färgskala som passar de allra flesta och de pryds av detaljer som ger produkterna det där lilla extra. Kläderna framhäver de kvinnliga formerna på ett smickrande sätt och de fungerar utmärkt att bära både till vardags samt vid festligare tillfällen. 

filter

35 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1