Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Isbjörn of Sweden (20)

Det svenska varumärket Isbjörn of Sweden, som är en del av Nordic KidsWear AB, grundades år 2005 av Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt. Idén till varumärket fick de när de båda fick sina första barn och behövde inhandla kläder till dem som skulle fungera bra att använda i det aktiva utomhusliv som de då levde. De ansåg båda att de inte fann vad de sökte och valde då att istället starta ett företag där de kunde designa och tillverka dessa produkter själva, d.v.s. kläder för barn som tål väder och vind och mycket vistelser i utomhusmiljö.

Att Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt valde att ha just en isbjörn som symbol för sitt varumärke har sin grund i att tuffare kläder som behöver tåla olika miljöer och påfrestningar behöver även en tuffare nalle och därför fick det bli en isbjörn, den tuffaste björnen av alla björnar. Varumärket designar och tillverkar ytterkläder för barn i alla åldrar upp till 10 år. Samtliga kollektioner av ytterkläder innehåller produkter som är nödvändiga i klädväg för barn som lever ett aktivt friluftsliv, både om det är på dagis och skola eller om det är på fritiden med t.ex. familjen. Ett stort bidrag till varumärkets framgång har varit den höga kvalitet som dess samtliga produkter har, dessa kläder för barn har samma kvalitet som kläder för vuxna har.

Varumärkets första lansering utomlands skedde år 2009 och idag finns Isbjörn of Sweden hos över 150 återförsäljare som är spridda här i Sverige, i Norge samt i större delen av Europa. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

20 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken