Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Ivy Copenhagen

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

IVY COPENHAGEN

IVY Copenhagen är ett danskt jeansmärke som har skapat en stark närvaro i den globala modevärlden, känd för sina högkvalitativa designs och unika stil. Märket har gjort ett stort avtryck i den moderna modescenen genom att kontinuerligt leverera trendiga, formfitting jeans som både är bekväma och modefrämjande.

IVY Copenhagens rötter


IVY Copenhagen grundades med ett klart och tydligt mål - att skapa jeans som kvinnor överallt skulle älska att bära. Märket har lyckats göra just detta genom att erbjuda en rad olika passformer, stilar och tvättar som passar alla kroppstyper och smaker.

Utforska IVY Copenhagen


IVY Copenhagen erbjuder mer än bara jeans. Märket har expanderat sitt sortiment för att inkludera en rad olika klädesplagg, inklusive toppar, klänningar, skjortor och mer. Oavsett vad du letar efter, kan du vara säker på att hitta något som passar din stil inom IVY Copenhagens kollektioner.

Populära objekt från IVY Copenhagen


Några av de mest populära objekten från IVY Copenhagen inkluderar deras skinny jeans, boyfriend jeans och high-waisted jeans. Dessa jeans är kända för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som söker efter ett par jeans som kommer att stå emot tidens prövningar.

Kännetecken för IVY Copenhagen


Det som kännetecknar IVY Copenhagen är märkets hängivenhet till kvalitet och detaljer. Alla deras kläder är skapade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, och du kan räkna med att varje bit är både hållbar och stilfull.

IVY Copenhagen och den moderna kvinnan


IVY Copenhagen strävar efter att skapa mode som passar den moderna kvinnan. De tror att jeans bör vara både bekväma och chic, och deras kollektioner visar denna filosofi.

Köpa IVY Copenhagen på Miinto


Om du letar efter IVY Copenhagen jeans, ser du till att kolla in utbudet på Miinto. Oavsett om du är ute efter ett par skinny jeans, boyfriend jeans eller något annat, kommer du att kunna hitta det du letar efter på Miinto.

Vad skiljer IVY Copenhagen från andra märken


Det som sätter IVY Copenhagen skild från andra märken är deras hängivenhet till att skapa jeans som inte bara ser bra ut, men som också känns bra att bära. De förstår att rätt par jeans kan göra hela skillnaden i en garderob, och de arbetar hårt för att säkerställa att varje par jeans de skapar uppfyller deras höga standarder av kvalitet och komfort. IVY Copenhagen är ett märke som verkligen förstår vad kvinnor vill ha från sina kläder. Genom att kombinera trendiga designs med högkvalitativa material och hantverk, har de lyckats skapa en kollektion av kläder som är både stilfulla och praktiska. Oavsett om du är en modeentusiast eller bara letar efter något att bära på en vanlig dag, är IVY Copenhagen det perfekta valet för dig.

Ta bort alla filter

IVY Copenhagen

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.