Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

JBS

JBS är idag Danmarks ledande varumärke inom underkläder, men också ett välkänt märke i många länder runt om i Europa, främst i den norra delen.
Historien om JBS börjar redan år 1939 då Jens Bjerg Sørensen startade varumärket genom att tillverka kläder av buffring garn, såsom tröjor och strumpor.
Under åren har varumärket haft med och motgångar men alltid vetat om vad de vill, vilket tillslut har lätt till den otroligt stora framgången i många länder.
JBS har alltid fokuserat på samma kriterier och har på så sett alltid gett samma, toppen resultat, dessa är: kvalitet, komfort, individualitet och innovation.
Underkläderna är tillverkade av mjuka material som känns bra mot kroppen och som samtidigt håller hög kvalitet och inte försvinner efter en tvätt.
Utöver att de håller den högsta standarden är de också väldigt snygga med härliga färger, coola men också klassiska mönster.
Oavsett vad man är ute efter, och vilken modell på underkläder man föredrar är sannolikheten mycket stor att du hittar vad du söker hos JBS.
De har allt från korta, tighta, slappa kalsonger till långa boxer kalsonger, med andra ord i stort sett alla modeller man kan tänka sig.
JBS erbjuder inte bara kalsonger utan har också strumpor, shorts, undertröjor och ja, det mesta i underklädesväg.
Gemensamt är det trendiga och moderna utseendet samtidigt som de håller en klassisk design och stort utbud för att nå en stor målgrupp.
För den goda kvalitén, komforten och det snygga utseendet hittar du varorna för mycket rimliga priser!

filter

71 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1