Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Jim Rickey (18)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

18 produkter funna

Jim Rickey

Historian bakom varumärket Jim Rickey börjar redan då dess grundare började att arbeta tillsammans, det första arbete de gjorde tillsammans var att arbeta som säljare för ett flertal olika varumärken som sålde gymnastikskor. Under tiden de arbetade tillsammans växte deras vänskap och så småning om bestämde de sig för att, tillsammans, starta ett eget varumärke som skulle komma att sälja gymnastikskor.

Det hela började med gymnastikskor men idag är varumärkets sortiment mycket mer utökat än så. Jim Rickey är idag etablerat på marknaden som en pionjär vad gäller trendiga träningskläder. Utöver det samarbetar varumärket även med artister och musiker.

Under åren har varumärket Jim Rickey expanderat kontinuerligt och är idag en stor och stark konkurrent mot resterande varumärken på marknaden. Idag driver Jim Rickey verksamhet i ett flertal olika storstäder världen över. Bland annat finner du varumärket i Stockholm, Paris, Köpenhamn, Amsterdam, Milano, Helsingfors, Berlin, Tokyo och i staden Seoul.

Varumärket kommersialiserades under år 2006, med rötter i Skandinavien och med en sofistikerad känsla för trender och mode. Idag erbjuder Jim Rickey sina kunder bland annat sneakers i olika, härliga stilar och modeller. Varumärket grundades av två svenska killar, de startade sin karriär på samma sätt som Bill Bowerman och Phil Knight gjorde när de grundade det väl kända varumärket Nike.

Kollektionerna utgörs av imponerande hantverk i kombination med väldigt bra och välarbetad design. Om du letar efter sneakers som inte ser ut som eller känns som alla andra så är Jim Rickey varumärket du ska vända dig till. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken