Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Joha (8)

Joha är ett dansk varumärke som designar och säljer underkläder och nattkläder för barn i olika åldrar. Varumärket har över 40 års erfarenhet och är kända för sin höga kvalitet.

Materialen som kläderna produceras i är slitstarka och miljövänliga. Designen är tidlös och klassisk. Kläderna tillverkas i naturmaterial och varumärket arbetar mycket med att vi ska få en bättre miljö. Som bevis på sitt miljövänliga tänk är produkterna märkta med EU Ecolabel, också känt som EU blomman. Detta är EU:s miljömärke och för att få använda detta måste produkterna uppfylla stränga krav kring miljö, kvalitet och funktion. EU Ecolabel påminner om Svanen.

En stor del av varumärkets produkter är i ull och är ett material som kan användas i både sommar- och vinterkläder. Joha använder sig av merinoull, en ull som ger en mjuk och härlig känsla. Ett annat material som varumärket använder till sina produkter är silke som är av superkvalitet. Materialet är väldigt lätt och behagligt att bära. Det tredje materialet i Johas produkter är bomull. Bomullen är komfortabel och mjuk och också den behaglig att bära.

Joha är måna om kundernas upplevelse av kläderna, de vill ge sina kunder det bästa samtidigt som de värnar om miljön. Joha är alltså bra både för barn och miljön. Varumärket är det största i Skandinavien av sin sort och har sedan sin start för över 40 år sedan expanderat mycket. Idag har varumärket en produktionsfabrik i Ukraina med över 350 anställda och ett eget varulager i Tyskland som står för distributionen. Joha säljs i över 900 butiker runtom i Skandinavien och i vissa delar av Europa.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

8 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken