Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Joha

Joha är ett dansk varumärke som designar och säljer underkläder och nattkläder för barn i olika åldrar. Varumärket har över 40 års erfarenhet och är kända för sin höga kvalitet.

Materialen som kläderna produceras i är slitstarka och miljövänliga. Designen är tidlös och klassisk. Kläderna tillverkas i naturmaterial och varumärket arbetar mycket med att vi ska få en bättre miljö. Som bevis på sitt miljövänliga tänk är produkterna märkta med EU Ecolabel, också känt som EU blomman. Detta är EU:s miljömärke och för att få använda detta måste produkterna uppfylla stränga krav kring miljö, kvalitet och funktion. EU Ecolabel påminner om Svanen.

En stor del av varumärkets produkter är i ull och är ett material som kan användas i både sommar- och vinterkläder. Joha använder sig av merinoull, en ull som ger en mjuk och härlig känsla. Ett annat material som varumärket använder till sina produkter är silke som är av superkvalitet. Materialet är väldigt lätt och behagligt att bära. Det tredje materialet i Johas produkter är bomull. Bomullen är komfortabel och mjuk och också den behaglig att bära.

Joha är måna om kundernas upplevelse av kläderna, de vill ge sina kunder det bästa samtidigt som de värnar om miljön. Joha är alltså bra både för barn och miljön. Varumärket är det största i Skandinavien av sin sort och har sedan sin start för över 40 år sedan expanderat mycket. Idag har varumärket en produktionsfabrik i Ukraina med över 350 anställda och ett eget varulager i Tyskland som står för distributionen. Joha säljs i över 900 butiker runtom i Skandinavien och i vissa delar av Europa.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.