Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Just Female

Just Female

Just Female grundades i Köpenhamn 2006 av designern Penile Andersen och Preben ägare Laust och Steen Holtermann. Den första kollektionen lanserades i Köpenhamn modemässa i februari 2007.

Sedan dess, Kvinna Just framgångsrikt vuxit och har mindre än 3 år lyckats etablera en stark identitet både nationellt och internationellt.

Idag, precis Female är ett internationellt designföretag som skapar damkläder, accessoarer och skor som sticker ut med sin egen look. Kombinera en minimalistisk stil och den råa kanter detalj skapar en unik design för urbana kvinnor som gillar en snodd av sten och attityd i deras stil.

Just Female  lyckas alltid att presentera modern stil i den senaste betyg, med de senaste trenderna och med de bästa priserna. Bara kvinnliga är ett varumärke med ambition.

Just Female  huvudkontor och showroom ligger i Köpenhamn och Århus, och idag är märkt i mer än 200 utvalda butiker runt om i världen. Dessutom bara kvinnliga samarbeta intensivt med myndigheter i Nederländerna och Finland, vars uppdrag är att expandera varumärket över hela världen.

filter

235 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3