FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Just Female (40)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

40 produkter funna

Just Female

Just Female

Just Female grundades i Köpenhamn 2006 av designern Penile Andersen och Preben ägare Laust och Steen Holtermann. Den första kollektionen lanserades i Köpenhamn modemässa i februari 2007.

Sedan dess, Kvinna Just framgångsrikt vuxit och har mindre än 3 år lyckats etablera en stark identitet både nationellt och internationellt.

Idag, precis Female är ett internationellt designföretag som skapar damkläder, accessoarer och skor som sticker ut med sin egen look. Kombinera en minimalistisk stil och den råa kanter detalj skapar en unik design för urbana kvinnor som gillar en snodd av sten och attityd i deras stil.

Just Female  lyckas alltid att presentera modern stil i den senaste betyg, med de senaste trenderna och med de bästa priserna. Bara kvinnliga är ett varumärke med ambition.

Just Female  huvudkontor och showroom ligger i Köpenhamn och Århus, och idag är märkt i mer än 200 utvalda butiker runt om i världen. Dessutom bara kvinnliga samarbeta intensivt med myndigheter i Nederländerna och Finland, vars uppdrag är att expandera varumärket över hela världen.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

70.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken