EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Just Female (53)

Just Female

Just Female grundades i Köpenhamn 2006 av designern Penile Andersen och Preben ägare Laust och Steen Holtermann. Den första kollektionen lanserades i Köpenhamn modemässa i februari 2007.

Sedan dess, Kvinna Just framgångsrikt vuxit och har mindre än 3 år lyckats etablera en stark identitet både nationellt och internationellt.

Idag, precis Female är ett internationellt designföretag som skapar damkläder, accessoarer och skor som sticker ut med sin egen look. Kombinera en minimalistisk stil och den råa kanter detalj skapar en unik design för urbana kvinnor som gillar en snodd av sten och attityd i deras stil.

Just Female  lyckas alltid att presentera modern stil i den senaste betyg, med de senaste trenderna och med de bästa priserna. Bara kvinnliga är ett varumärke med ambition.

Just Female  huvudkontor och showroom ligger i Köpenhamn och Århus, och idag är märkt i mer än 200 utvalda butiker runt om i världen. Dessutom bara kvinnliga samarbeta intensivt med myndigheter i Nederländerna och Finland, vars uppdrag är att expandera varumärket över hela världen.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

53 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken