Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Lego Wear

LEGO Wear ägs av Varumärket LEGO som tillverkar och säljer leksaker för barn. LEGO är ett av de största varumärken världen över som har just barn och familjer som målgrupp. LEGO värderar kreativitet, fantasi, läran, kvalitet och att barnen ska ha kul. Förutom LEGO wear har LEGO också LEGO Duplo, LEGO Hero Factry, LEGO Ninjago och BELVILLE som alla är kollektioner som innehåller produkter för just barn.

LEGO Wear arbetar efter och värderar fyra huvudord som beskriver varumärket väldigt väl; funktionalitet, kvalitet, bekvämlighet och skoj.

Vad gäller ordet funktionalitet är LEGO Wears kläder lätta att både ta av och på. Kläderna är anpassade efter barnens olika åldrar när det kommer till knappar, dragkedjor och liknande. Meningen med detta är, utöver att det ska vara lätt att ta av och på kläderna, att barnen lätt ska lära sig själva.

Produkternas kvalitet är mycket hög och minsta detalj på kläderna är noga designad och producerad för att få så bra hållbarhet som möjligt. Kläderna är anpassade efter barnens lek och tål många tvättar. Precis som funktionaliteten är även kvalitén anpassad efter barnens olika åldrar. För de små är kläderna i mjukt material och för de något äldre barnen är kläderna i material som håller mycket länge.

Med hänsyn till barnens lek och rörelser är kläderna mycket bekväma, lätta att bära och röra sig i.

LEGO Wear är måna om att kläderna ska vara roliga för barnen att använda och är därför designade i färger som är uppmuntrande och lockande. Många klädesplagg är även designade med tryck som föreställer LEGO’s alla leksaker.

filter

72 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1