Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LEON & HARPER

Leon & Harper är ett franskt modevarumärke som står för frihet, optimism och kvinnlig oberoende. Varumärket präglas av högkvalitativa plagg med exklusiva designer som passar perfekt för den moderna, självständiga kvinnan. Leon & Harper abbjuder en perfekt balans mellan det klassiska och det samtida, vilket precis tillsammans ger en unik och dynamisk utseende.

Utforska Leon & Harpers värld


Varje kollektion som skapats av Leon & Harper representerar märkets passion och kärlek till mode. Designernas hängivenhet synliggörs inte bara genom deras noggrannhet i urvalet av material, men också genom deras öga för detaljer och fokus på avslutande handen. Deras plagg strålar av självförtroende och självständig charm, vilket är vad varumärket Leon & Harper strävar efter att uttrycka.

Historien om Leon & Harper


Leon & Harper grundades för att betjäna en kundbas av självmedvetna kvinnor som söker kvalitet och individualitet i sina kläder. De erbjuder plagg gjorda av naturliga material som andas självförtroende och fungerar som ett verktyg för kvinnan att uttrycka sin unikhet och självständighet.

Elegans med koherent stil


Leon & Harper uppvisar en mycket koherent stil med varje ny kollektion som gör det obesvärat att skapa en hel outfitt från deras sortiment. Från klänningar till jackor och accessoarer, erbjuder de allt du behöver för att skapa en sofistikerad, trendriktig och bekväm look med hög beklädnads standard.

Inköp av produkter från Leon & Harper på Miinto


På Miinto kan du enkelt shoppa alla Leon & Harpers senaste kollektioner. Med en stor variation av kläder och accessoarer tillgängliga, från toppar till skor, har vi något för varje kvinna, oavsett hennes klädstil eller budget. Blanda och matcha plagg för att skapa din perfekta look och få din beställning levererad direkt till ditt hem.

Unika funktioner och detaljer


Varje plagg från Leon & Harper framhäver designerens uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Med en mycket selektiv urvalsprocess för material och tyger, tillverkas deras kläder med den ultimata kombinationen av stil, komfort, och hållbarhet. Den unika stil och charm som Leon & Harper erbjuder, tillsammans med deras produktions kvalitet och tidlös design, gör detta varumärke till ett perfekt val för varje kvinna som vill uttrycka sin självständighet och kreativitet genom sin klädstil. Med Leon & Harper, kan du berika din garderob med plagg som verkligen definierar vem du är.

Ta bort alla filter

Leon & Harper

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.