Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Ljung by Marcus Larsson (12)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

12 produkter funna

Ljung by Marcus Larsson

Det svenska varumärket Ljung grundandes av modedesignern Marcus Larsson i en stad vid namn Ljung som är belägen i Västergötland. Tanken bakom varumärket hade dock funnits i 15 år innan det togs fram. Med inspiration, motivation och känsla bevisar Marcus Larsson att ens drömmar kan bli verklighet.

Den filosofi varumärket står för och arbetar efter är en fundamental tro; skräddarsydd multifunktionalitet är nyckeln till att bedriva en sömlös tillvaro. Ljung arbetar således med att lyfta fram skarpa, dressade stilar med funktionella detaljer.

Sedan varumärkets grundande år 2006 har det kommit att fylla en dynamisk, stimulerande och uppmuntrande funktion på marknaden. Ljung lever upp till och utgör ett bra komplement till de många olika roller, personligheter och karriärer som finns idag och dess produkter passar allas vardag. Varumärket Ljung grundades på en stor dröm som växte fram på ett litet ställe här i Sverige, det låter sin inspiration flöda utan att behöva kompromissa på varken idéer eller kvalitet.

Personerna bakom varumärket har en härlig attityd som inspirerar. Dess designar får mycket av sin inspiration från sina rötter. Många år av samlande av inspiration och samlande av kunskap om branschen i kombination med kärleken till design och hantverk har gett företaget mycket och gjort att det hamnat där det är idag. Idag finns varumärken i ett flertal länder runtom i världen, bl.a. Tyskland, Danmark, Storbritannien, Japan, Norge och Sverige. Dess produkter säljs hos återförsäljare både i befintliga butiker och online. Detta gör att du enkelt kan finna dess sortiment just på den plats i världen du befinner dig. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken