Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

MANGO (2758)

Mango är idag ett mycket känt internationellt varumärke som designar, tillverkar och säljer kläder och accessoarer för både män och kvinnor. Idag har varumärket sitt huvudkontor i Barcelona och Mango drivs av ett ungt och entusiastiskt team. Idag finner du varumärket Mango i hela 107 olika länder runtom i världen och trots det stora antalet länder det redan finns i fortsätter varumärket att expandera. Mango arbetar mycket med kvalitet och en originell design. Varumärkets vision är att kunna klä moderna kvinnor och män i deras vardag.

År 1984 öppnade varumärket sin första butik vilken var belägen i Barcelona. Ett år senare började varumärket att expandera nationellt. År 1992 började Mango expandera internationellt och öppnade under detta år två butiker i Portugal samtidigt som varumärket öppnade sin hundrade butik i Spanien. Mango fortsatte att spridas med hög fart och fanns inom några år spritt över hela världen.

Under åren har varumärket haft ett flertal gäst designer, bland annat Moises de la Renta. Dessutom har ett flertal kända modeller synts bära upp varumärkets kollektioner, bland annat har den kände supermodellen Kate Moss varit modell för varumärket.

Mango är noga när det kommer till var de ska placera butikerna i de olika städerna och länderna. De allra flesta butikerna är belägna mitt i shopping center eller mitt i en stad vilket gör att de är svåra att missa. Varumärket har även tre olika typer av butiker, Mango, He och Mango Touch. Dessa tre innehåller lite olika kollektioner men alla har med största sannolikhet något som passar just dig. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

2758 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken