FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Me Too (183)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

183 produkter funna

Me Too

Me Too har otroligt söta och coola kläder för barn i åldern 0-10 år.
Det danska varumärket grundades under våren 2001 och ägs och drivs idag av Claus Rasmussen och Ginnie Nörskov. Sedan start har varumärket haft en mycket stor framgång och det tog inte lång tid tills kläderna började säljas runtom Europa. Idag säljs de härliga barnkläderna i 17 länder och varumärket har mer än 1400 butiker världen över.
Me Too tillverkar sina plagg i vackra färger och tycker om att använda sig av ljusa kulörer när de skapar de olika mönstren. Kläderna är både vackra och coola och känns därför helt rätt för dagens alla barn. Med mycket detaljer och olika mönster känns plaggen lika användbara till vardags som till festligare tillfällen.
Me Too vet att barn är väldigt rörliga och tillverkar därför alla sina plagg i bekväma, sköna material så att barnen hela tiden kan hålla sig aktiva samtidigt som de bär snygga plagg.
Med den goda kvaliten på kläderna kan barnen leka och ha roligt hela dagarna utan att plaggen förändras.
För att ta sig till nästa nivå planerar nu Me Too att skapa ett jeans varumärke med häftiga kläder för mode och trendmedvetna ungdomar mellan 8-16 år. Med sin höga medvetenhet om mode och barn kan detta bara bli helt rätt.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken