Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MINGEL

Det svenska varumärket Mingel har en spännande historia som började med att designern Lena Borgenvall Östlund och säljaren Klas Snell under flera telefonsamtal med varandra kom överens om vad de tyckte saknades på klädmarknaden. De ville tillsammans skapa moderna plagg, men bra passform, till vettiga priser - för den vanliga kvinnan.
Kort och gott började de båda planera hur de skulle gå till väga och år 2005 skapades den första kollektionen, runt 30 plagg hemma i Lenas vardagsrum.
Till deras stora glädje började kläderna säljas och deras sköna jeans med strass och ett broderat M blev snabbt populära och folk ringde efter dem flera gånger.
Därefter har tillväxten ökat och framgången blir bara större för varumärket som idag har flera kontor och många nya säljare, designers och administrativ personal.
Mingel erbjuder varje säsong en baskollektion som kompletteras med roligare modeller med lite mer detaljer, men fortfarande behåller de enkelheten i alla sina plagg för att kunna erbjuda kläder som är tidslösa och passar alla tillfällen.
Kvinnan hittar allt från snygga tunikor och klänningar i vackra naturfärger till jackor och skjortor med olika mönster i härliga färger.
Plaggen är perfekta att mixas och matchas ihop för att skapa sin egen personliga stil med mjuka, sköna plagg.
Samtliga kläder är av god kvalitet och man hittar dem till rimliga priser.

Ta bort alla filter

Mingel

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.