EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Molltan (16)

Det svenska varumärket Molltan erbjuder högklassiga skinnplagg av högsta kvalitet.
Molltan är idag ett av de ledande leverantörerna när det gäller skinnplagg i hela Norden, och fortsätter hela tiden att växa och utvecklas som företag.
Varumärket har funnits i fyra generationer och har därför stor erfarenhet inom sin bransch och därmed vet man att man får bra produkter av dem.
Molltan har trendiga och stilrena ytterplagg till både män och kvinnor i alla åldrar som gillar kläder med en tuffare stil och häftiga detaljer.
Det finns snygga skinnjackor och andra jackor med härliga skinndetaljer som passar många årstider, då vissa är fodrade och andra inte.
Jackorna passar lika bra till alla tillfällen och blir lätt en såpass användbar jacka att det är svårt att välja någon annan framför den.
Oavsett stil och smak är det många som tycker om Molltans jackor då dem passar perfekt att bryta av en söt outfit med likaväl som den fullgör en tuffare outfit.
Då materialen är noga utvalda kan man vara säker på att plaggen håller ordentligt och passar bra i vind och lättare kyla.
Jackorna är av högsta kvalitet och de klassiska skinnjackorna passar alltid lika bra i tiden och är med andra ord helt tidslösa.
Tröttnar du på den kan du lägga in den i garderoben, för att flera år senare kunna ta fram den och än en gång inse hur snygg och bekväm den är.
I flera länder har Molltan snabbt blivit mycket omtyckt då man alltid vet vad man betalar för.
Priserna är anpassade efter den snygga, häftiga designen och den otroligt goda kvalitén, och trots priserna är lite högre får du mycket för pengarna!

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

16 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken