Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Mulberry Pre-owned

Med en väska från Mulberry kan du skapa ett elegant och diskret uttryck. Det finns en hel del att välja mellan här nedanför och låt dig inte stressas - det står ingen i kön bakom dig här. Nu kan du i din egen takt titta på det som faller dig in. Det kanske är nu du ska prova på en väska i en helt ny stil som du tidigare inte har provat? Hur du än gör så finns det gott om tid och varor att välja mellan. En större eller mindre väska kan använda vid olika tillfällen och de fungerar nästan alltid lika bra. Mycket nöje!

Mulberry

En definitiv och oöverträffad nykomling på den internationella modescenen som har tagit världen med storm. Ofta är det inte bara i de äldre åren visdomen och kunskapen uppenbarar sig, många gånger är det i själva verket de nya idéerna som bjuder på utmärkande överraskningar, och det gör att vi kan sätta vår helt egen prägel på vår klädstil. Detta brittiska modeföretag fokuserar på läderväskor, som kan få vilken kvinna som helst att drömma om en ny väska. Historien börjar i en mindre ord i England där grundarna började producera väskor och skor i läder.

Idag har Mulberry en självklar plats på en internationella modescenen, och märkets kvalitativa varor anses av många för påkostade och praktfulla, som håller mycket länge. Märkets enastående design har bland annat diskreta drag av en högklassig enkelhet och karakteriseras dessutom av en minimalistisk charm. En bedårande kombination som kan skapa en unik och fantastisk stil, under rätt förutsättningar.

En klassiker i modern tappning när den är som allra bäst

En bra väska är inte bara praktisk den är också snygg. De flesta moderna kvinnor behöver bära med sig saker som plånbok, telefon, smink, dator eller helt andra saker, när de rör sig mellan olika platser. Det kan exempelvis vara mellan hemmet och arbetsplatsen. Eller så har man ett arbete som gör att man ofta är på farten. Då behövs en bra väska där alla saker kan placeras.

En vintage väska från Mulberry kan oftast lätt matchas in i garderoben. En stilfull mindre väska kan fungera som hjälp på den lite festligare tillställningen meden en större väska kan vara perfekt under dagens göromål. Bär med dig de du behöver och gör det med stil och design från Mulberry.

Smakfull vintage när den är som bäst från Mulberry gör att du med lätthet kan lyfta in din nya vintageväska i garderoben utan problem. Kanske kan du skapa nya kombinationer av accessoarer och kläder med en ny väska. Ibland är det just en accessoar som kan vara den där sista detaljen som gör att en outfit blir helt perfekt.

Möjligheter som gör din garderob större och vackrare

Det är kanske en födelsedagspresent, gåva eller bara något till dig själv du letar efter. Här kan du ta en titt på ett stort utbud av Mulberry vintageväskor i en hel drös av former och storlekar. Välj efter din egen smak och hitta något unikt fynd som du får glädje av i lång tid framöver.

filter

252 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3