FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Nygårdsanna (13)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

13 produkter funna

Nygårdsanna

NygårdsAnna är ett svenskt varumärke som grundades år 1993 av Anna Bengtsson. Anna fick kort efter starten med företaget barn och den romantiska drömmen om att designa hemma och passa barn samtidigt gick inte riktigt som planerat. Istället fick hon och hennes barn åka land och rike runt på diverse event och olika fabriker. Hennes styrka och specialitet blev att göra flera saker samtidigt och använda tiden till jobb när barnen sov.

Med en mängd envishet och tålmodighet har hon nu öppnat tre butiker samt designat två kollektioner per år samt uppfostrat fyra barn i samma veva.


NygårdsAnna har inte designat sina kläder utefter en vanlig standardtjej med en längd på 168 cm utan designat efter Annas egen längd på 180n cm. Anna har spenderat mycket tid och energi på att lista ut längder på sina kläder och till en början var alla hennes kreationer för långa.

Det NygårdsAnna starkt går efter är kvalitet och små detaljer. Sicksacksömmar och fina foder är små detaljer som gömmer sig på hennes plagg.

Inspiration tas från naturen och NygårdsAnnas färger går i en dov ton inspirerade från naturen såsom grön- eller brunoliv.

Idéer kommer ofta från gamla kläder och tyger väljs ofta gjorda för män för att de håller en annan kvalité.

NygårdsAnnas kläder är modernt tidlösa plagg med hög kvalité, som tål slitage och som formas bäst efter användning.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken