Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

OFF WHITE

På denna sida hittar du alla våra kläder från märket Off-White. Är det en ny jacka, tröja eller skjorta som du är ute efter? Inga problem här hittar du det mesta och både färger och storlekar är enkla att leta fram med de olika sökfunktioner som finns på sidan. Ett par coola Off-White skor i kombination med en enklare tröja kan vara en succé. Eller varför inte ett par jeans, Off-White sneakers och en vit skjorta - en kombination som aldrig kan slå fel. Här har du möjligheterna att välja vad du vill.

Off-White är ett modernt klädmärke som ger dig valfrihet att kombinera olika typer av kläder med varandra. Det utmärkande med just detta modehus är att det har en väldigt modern touch med inslag av den italienska perfektion som vi känner till. Klara och färgsprakande klädesplagg som kommer i en kvalitet de flesta bara kan drömma om är en självklarhet när det kommer till Off-White. Utforska även populära Off-White T-shirts

Precis som tidigare ovan nämnda märken kommer alltså Off-White från Italien. Och det kan en del bli överraskade över. Modehusets unika stil och moderna vinkel gör att klädesplaggen blir en överträffande överraskning varje gång det utkommer en ny kollektion vid en av årets säsonger. Vi erbjuder skor, tröjor, t-tröjor och en hel massa andra saker från Off White. Sortimentet är med andra ord stor och du kan vraka och välja mellan massa olika kläder.

Just modehuset Off-White startade 2012 i självaste Milano i norra Italien. Milano sägs vara en av världens modehuvudstäder och tittar man på kläderna från Off-White är inte svårt att konstatera att Milano kan mode. Modehuset är kort sagt en ny historia och det förklarar det moderna uttrycket som klädernas känsla förmedlar till den som bär och den som tittar på klädesplaggen. En utmärkande sak med Off-White är deras många samarbeten.


En nykomling som sticker ut bland mängden


Att deras samarbeten har fallit konsumenterna i smaken talar de stora antalet för och flera blir det förmodligen i framtiden - något som alla klädentusiaster kan se fram emot. Off-Whites kollektionen präglas av en unik stil som kan kombineras på många olika sätt. Det är kläder som man enkelt kan klä upp och ned, med hjälp av rätt accessoarer till outfiten förstås. Här har du möjlighet att låta din personlighet avspeglas i dina kläder. I ett hav av möjligheter kan du välja att ta och använda de alternativ som finns till hands. Var inte rädd för att låta fantasin löpa fritt med Off-White här finns oändliga kombinationer att se fram emot.

Det bästa med att köpa Off-White här på internet är givetvis lugnet som omfamnar dig när du kommer in på sidan. Regn och rusk när man springer runt på stan är något som de allra flesta nog skulle vilja vara utan, men här behöver du inte oroa dig om vilket väder det är. Shoppingen är alltid öppen och finns där när det passar dig. Dessutom får du varorna levererade hem till dig - lyxigare och framförallt enklare kan det knappast inte bli.


Fräscha upp din garderob med Off-white


Off-White är ett klädmärke som erbjuder allt från kläder i form av tröjor, byxor t-shirtar och hoodies, till accessoarer och skor i en hel uppsjö av olika modeller. Här hittar du alltså allt du behöver för att göra din garderob fräsch och redo inför kommande säsong. I Sverige är vi vana vid att vårt klimat varierar från årstid till årstid. Det betyder att man behöver en vintergarderob, en sommargarderob och kanske en garderob som passar vår- och höstperioden.

På sommaren vill man ha kläder som andas och är luftiga. Det gör ofta att material såsom bomull och linne ofta är populära på sommaren. På vintern å andra sidan handlar allt om att hålla kroppen varm och då är det många som föredrar olika typer av ull. Eftersom sommaren och vintern har väldigt olika temperaturer behöver man ofta väldigt olika kläder beroende på vilken säsong det är. Med Off-White hittar du allt du behöver oavsett om det står sommarfestival, arbete eller skola på schemat.


Hitta nytt och fräscht på Miinto


Men hur ska man egentligen tänka om man vill bygga en riktigt bra garderob som ger möjlighet att skapa outfits som passar vid varje tänkbart tillfälle? Jo, det handlar i mångt och mycket om att ha din nuvarande garderob i baktanken att du köper nya kläder. Genom att variera dina köp får du en bred garderob som gör att du kan skifta stil efter humör, väder och säsong. Rena drömmen med andra ord. Här på Miinto har vi ett stort utbud av Off-White som du ser direkt här på sidan.

Vi har nämligen samlat hela sortiment på en och samma sida, vilket gör det enkelt för dig att hitta nya favoriter. Samtidigt underlättar det shoppingen avsevärt eftersom du slipper klicka fram och tillbaka mellan olika sidor. Enkel och smidig shopping här med andra ord.

Du når oss från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Det ger dig som kund en stor valfrihet att kunna shoppa precis var du vill. Eftersom vi har öppet dygnet runt kan du även shoppa när det passar dig. Det gör att du inte behöver planera en heldag bara för att få tag i en ny tröja eller ett par coola byxor till nästa fest. Shoppa på tidpunkter som passar in i ditt livspussel. När du har valt dina nya favoriter klickar du enkelt hem dem, resten sköter vi på Miinto.

Varför inte ta lite välbehövd egentid och shoppa loss här hos oss. På denna sida hittar du allt du behöver för att göra din garderob riktigt fräsch och redo inför kommande säsong. Kanske letar du efter en present till en familjemedlem eller en kompis? I så fall har du kommit till rätt plats! Här hittar du massor med trevliga nyheter som verkligen blir uppskattade presenter. Om du är ute efter en specifik storlek eller en favoritfärg kan du enkelt använda vår sökfunktion här på sidan och effektivisera shoppingupplevelsen ytterligare.

Ta bort alla filter

Off White

Sida 1 Av 50