Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Off White

På denna sida hittar du alla våra kläder från märket Off White. Är det en ny jacka, tröja eller skjorta som du är ute efter? Inga problem här hittar du det mesta och både färger och storlekar är enkla att leta fram med de olika sökfunktioner som finns på sidan. Ett par coola Off White skor i kombination med en enklare tröja kan vara en succé. Eller varför inte ett par jeans, Off White sneakers och en vit skjorta - en kombination som aldrig kan slå fel. Här har du möjligheterna att välja vad du vill.

Off White är ett modernt klädmärke som ger dig valfrihet att kombinera olika typer av kläder med varandra. Det utmärkande med just detta modehus är att det har en väldigt modern touch med inslag av den italienska perfektion som vi känner till. Klara och färgsprakande klädesplagg som kommer i en kvalitet de flesta bara kan drömma om är en självklarhet när det kommer till Off White. Utforska även populära Off White T-shirts

Precis som tidigare ovan nämnda märken kommer alltså Off White från Italien. Och det kan en del bli överraskade över. Modehusets unika stil och moderna vinkel gör att klädesplaggen blir en överträffande överraskning varje gång det utkommer en ny kollektion vid en av årets säsonger. Vi erbjuder skor, tröjor, t-tröjor och en hel massa andra saker från Off White. Sortimentet är med andra ord stor och du kan vraka och välja mellan massa olika kläder.

Just modehuset Off White startade 2012 i självaste Milano i norra Italien. Milano sägs vara en av världens modehuvudstäder och tittar man på kläderna från Off White är inte svårt att konstatera att Milano kan mode. Modehuset är kort sagt en ny historia och det förklarar det moderna uttrycket som klädernas känsla förmedlar till den som bär och den som tittar på klädesplaggen. En utmärkande sak med Off White är deras många samarbeten.

En nykomling som sticker ut bland mängden

Att deras samarbeten har fallit konsumenterna i smaken talar de stora antalet för och flera blir det förmodligen i framtiden - något som alla klädentusiaster kan se fram emot. Off Whites kollektionen präglas av en unik stil som kan kombineras på många olika sätt. Det är kläder som man enkelt kan klä upp och ned, med hjälp av rätt accessoarer till outfiten förstås. Här har du möjlighet att låta din personlighet avspeglas i dina kläder. I ett hav av möjligheter kan du välja att ta och använda de alternativ som finns till hands. Var inte rädd för att låta fantasin löpa fritt med Off White här finns oändliga kombinationer att se fram emot.

Det bästa med att köpa Off White här på internet är givetvis lugnet som omfamnar dig när du kommer in på sidan. Regn och rusk när man springer runt på stan är något som de allra flesta nog skulle vilja vara utan, men här behöver du inte oroa dig om vilket väder det är. Shoppingen är alltid öppen och finns där när det passar dig. Dessutom får du varorna levererade hem till dig - lyxigare och framförallt enklare kan det knappast inte bli.

filter

2437 resultat

Sida 1 av 25

Nästa

Sida 1 av 25