Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

T-shirts från Off White

Välkommen till en hel sida med t-shirtar från Off White. Nu slipper du att söka och klicka dig fram och tillbaka bland olika sidor. Här har vi på Miinto samlat alla Off White t-shirtar till dig – på en och samma sida. Det innebär att du bara kan scrolla ner på sidan och välja och vraka bland vårt stora sortiment. Du kan dessutom passa på att bli inspirerad av de olika t-shirtarna du får se. Kanske hittar du något som du annars inte brukar titta närmare på. 

Om du vill veta mer om storlekar, färger eller vilka material t-shirten är gjord av, kan du enkelt klicka på bilden och då får du all information du behöver. Om du skulle undra över något ytterligare kan du alltid höra av dig till oss på Miinto. Vi älskar mode lika mycket som du så vi svarar gärna på frågor. Är du typen som tycker om att shoppa effektivt, då har vi bästa tipset någonsin till dig. 

Shoppa loss här hos oss på Miinto när det passar dig

Använd vår meny där kan du ställa in en bestämd prisklass, praktiskt för den som har en budget att hålla sig till. Du kan även välja specifika färger eller storlekar. Sökresultatet sorteras utifrån dina önskemål och kriterier och du får bara presenterat kläder som stämmer in på dina kriterier till punkt och pricka. Då blir valet för dig enklare och du hittar dessutom de kläder du letar efter snabbare. 

Off White är ett italienskt klädmärke som närmare bestämt kommer från Milano i norra Italien. Milano är känt som en av Europas modehuvudstäder. I princip alla italienska modehus har kontor i staden och dess inverkan på modevärlden är stor. Off White t-shirtar är inte bara designade i toppklass även hållbarheten är utmärkt. Här får du italiensk stil och klass från början till slut. En ny t-shirt kan vara en bra start på att börja fräscha upp din garderob och uppdatera din klädstil lite. 

En t-shirt från Off White fräschar upp din garderob

Varför inte satsa på något nytt? Våga utmana dig själv genom att välja en färg eller ett mönster som du inte brukar. Det är roligt att köpa nya kläder och med en ny t-shirt kan du skapar en riktigt cool stil som återspeglar din personlighet till fullo. 

Det är dessutom enkelt att shoppa t-shirtar från Off White här hos oss på Miinto. Du kan klicka upp ett antal kläder och sedan jämföra i din egen takt. När du har bestämt dig för vilka kläder du tycker om och vill ha, klickar du bara hem dem, resten sköter vi. 

Om du skulle undra över något eller har frågor kring kläderna som du inte hittar svar på, är du mer än välkommen att höra av dig. Vi älskar mode så vi svarar gärna på frågor. Din t-shirt från Off White har du snabbare än kvickt. Dessutom kan du shoppa mer kläder utan att ens behöva lämna soffan i ditt vardagsrum, eller var du nu än befinner dig någonstans.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

144 resultat

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2