EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Panos Emporio (16)

Varumärket Panos Emporio är det ledande modevaruhuset vad gäller badkläder och tillhörande accessoarer här i Skandinavien. Varumärket grundades år 1986 av Panos Papadopoulos och cirka 25 år senare lanserade varumärket sin första kollektion mer kläder av olika slag. Varumärket karaktäriseras av en innovativ design som andas stil, kvalitet och individualitet. Varumärket Panos Emporio blandar det enkla med det med sofistikerade vad gäller linjer och detaljer och samtliga produkter i varumärkets samtliga kollektioner har en mycket hög kvalitet och bra passform. Denna kombination har gjort att varumärket blivit mycket uppskattat bland dess kunder vilka utgörs av allt från vanliga människor till Hollywood kändisar, kungligheter och kända modeller.

Idag har varumärket Panos Emporio sin bas i den svenska staden Göteborg. Idag finns dess produkter hos återförsäljare på fyra kontinenter och närmare bestämt i 30 olika länder.

Varumärket kompromissar varken när det gäller material eller hantverk. Panos Emporio mixar klassiska stilar med mer vågade och coola stilar. Varumärket designar, producerar och säljer mode för stranden till individer som har ett öga för kvalitet och lyx. Varumärket vänder sig till den kundkrets som tycker om att uttrycka sig, att uttrycka sin personlighet och glädjen med livet. Varumärkets design är anpassad och inspirerad av alla de olika kroppsformer som finns. I sin design och produktion använder sig Panos Emporio av härliga och smickrande färger samt de mest bekväma, mjuka och exklusiva materialen.

Panos Emporio väljer sina distributörer noggrant efter kvalitet, integritet och förmåga att representera varumärket på det sätt det bör representeras. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

16 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken