GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Plus Fine (87)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

87 produkter funna

Plus Fine

Plus Fine är ett danskt varumärke som grundades år 2008 och blandar vacker design till rimliga priser och låter sig inspireras av intryck från bl.a. resor och glädjen och nyfikenheten som uppstår när man reser. Plus Fines produkter är i vintage och bohemisk stil och tillverkas till störst del i bomull. De är okomplicerade, vardagliga och bekväma att klä sig i vilket gör att de passar de allra flesta stilar och tillfällen och på så sätt även är lätta att matcha med andra produkter och accessoarer.

Två gånger per år släpper Plus Fine nya huvudkollektioner; vår/sommar och höst/vinter. Däremellan släpps två mindre kollektioner som ofta är relaterade till lov och semestrar då man kanske vill klä sig i något mer avslappnat och bekvämt men samtidigt ändå behålla sin kvinnlighet. Varje ny kollektion får namn efter ett land och samtliga produkter i kollektionen får namn efter städer i just det landet. Namnen på dessa länder och städer är vad Plus Fine får sin inspiration ifrån till samtliga kollektioner, d.v.s. att heter en kollektion exempelvis Italien innebär det att till just denna kollektion har varumärket hämtat sin inspiration från Italien.

Bland varumärkets samtliga kollektioner kan du finna produkter som bl.a. toppar, tröjor, byxor, short, klänningar, kjolar, skor och övriga accessoarer. Samtliga produkterna är i härliga färger som är lätta att bära upp och har toppats med diverse detaljer och mönster. Samtliga kollektioner och produkter innehåller mycket personlighet och framhäver även just din egen personlighet och stil när du klär dig i dem.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken