Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

REFINED DEPARTMENT

REDEFINED DEPARTMENT är ett märke som revolutionerar hur vi ser på modet. Varje plagg och design är genomtänkt, med avsikt att skapa ett kraftfullt och meningsfullt uttryck, som kompletterar alla typer av stilar.

Ursprunget till REFINED DEPARTMENT


Som en inhemsk utmanare i den globala modescenen, planerades REFINED DEPARTMENT att lanseras med stor omsorg och precision. Målet var att skapa ett modedrevet märke som kunde utmana det mesta vi visste om traditionell kläddesign. Från modets huvudstäder har REFINED DEPARTMENT växt, stärkt av passionen och hängivenheten hos dess grundare och team.

Utforska REFINED DEPARTMENT


Mycket mer än en vanlig klädkollektion, REFINED DEPARTMENT är en kombination av haute couture, obrutet enkelhet och lättsam vibe mitt i hög modedesign. Märket erbjuder en omfattande portfölj av kvinnors och herrkläder, med allt från statement byxor och skjortor till mer vardagliga basplagg av gränslös kvalitet och stil.

REFINED DEPARTMENT: Unikt i sin genre


Med sina enkla skärningar, utmärkta sömnad och detaljrikt material arbetar REFINED DEPARTMENT ständigt för att skapa bitar som träffar rätt punkt mellan lyx, funktionalitet och stämningsfull skönhet. Märket berömmes för sin skarpa dragning till minimalistiska former, men tappar aldrig det mjuka och inbjudande i designen.

Varför ska du bära REFINED DEPARTMENT?


Kanske är det att REFINED DEPARTMENT erbjuder dig ett sätt att äga hela dagar och nätter med sin sofistikerade kollektion. Eller kanske är det enkelheten att kunna fånga essensen av modern klassisk design på ett sätt som enkelt låter dig uttrycka din stil. Oavsett vad du letar efter finns allt du kan önska från ett modemärke inom REFINED DEPARTMENT.

Köp REFINED DEPARTMENT på Miinto


Nu har du möjligheten att bli en del av REFINED DEPARTMENT genom Miinto. Här kan du hitta den senaste kollektionen och upptäcka en värld av stil där kvalitet och funktion går hand i hand. Varje plagg har sin egen distinkta signatur, med den gemensamma nämnaren att tillhandahålla en enhetlig visuell upplevelse behaglig för ögat. Från sina tidiga dagar till nuvarande ställning på modescenen, tecknar REDEFINED DEPARTMENT ett modeporträtt med kant och substans. Med en stark hängivenhet till sitt hantverk och estetik, har varumärket bevisat att briljant modedesign är mycket mer än bara ytlig skönhet. Det omdefinierar faktiskt syftet med kläder själva - inte bara som ett medel för täckande, men mer som en form av självuttryck och identitet. Det är skälet till varför människor över hela världen, klär sig i REDEFINED DEPARTMENT.

Ta bort alla filter

REFINED DEPARTMENT

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.