FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Reima (15)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

15 produkter funna

Reima

Varumärket Reima grundades redan under den tid då andra världskriget var, närmare bestämt år 1944.

Varumärket Reima designar och säljer kläder för barn. Reima är mån om att barn ska kunna leka och röra sig lätt och fritt utan att bli hindrade av vad de är klädda i. Kläderna är i material anpassade efter alla typer av väder; sol, vind, regn och kyla. Kläderna tål även barnens lek i sandlådan, klätterställningen m.m. Vid sin produktion arbetar varumärket Reima med funktionalitet, säkerhet, innovation och pålitlighet vilka även är de grundpelare varumärket vilar på.

Reimas huvudtanke har sedan varumärkets grundande varit att värna om vår nästa generation, alltså de som idag är barn. Varumärkets produkter designas och produceras i Finland och dess kläder samt skor produceras till största del i Kina. För att garanterat kunna ge sina kunder varor i bästa kvalité och för att kunna garantera att själva produktionen är av hög kvalitet så har varumärket gått med i BSCI, Business Social Compliance Initiative. Denna organisation ser även till att all personal arbetar under bra förhållanden.

Bland varumärket Reimas samtliga kollektioner finner du bl.a. utomhuskläder så som overaller, jackor, regnkläder, varmare byxor och skor. Varumärket säljer även tröjor, koftor, mjuka kläder så som tights, jeans och sparkdräkter. Utöver detta finner du bland kollektionerna även accessoarer som bl.a. mössor, vantar och strumpor.

Idag säljs Reima till största del hos återförsäljare runtom i Europa men även i ett fåtal länder i några andra världsdelar. Varumärkets samtliga produkter säljs både online och i befintliga butiker.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken