Spara 10% på ALLT | Kod: MSS10
Spara 10% på ALLT | Kod: MSS10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Reima

Varumärket Reima grundades redan under den tid då andra världskriget var, närmare bestämt år 1944.

Varumärket Reima designar och säljer kläder för barn. Reima är mån om att barn ska kunna leka och röra sig lätt och fritt utan att bli hindrade av vad de är klädda i. Kläderna är i material anpassade efter alla typer av väder; sol, vind, regn och kyla. Kläderna tål även barnens lek i sandlådan, klätterställningen m.m. Vid sin produktion arbetar varumärket Reima med funktionalitet, säkerhet, innovation och pålitlighet vilka även är de grundpelare varumärket vilar på.

Reimas huvudtanke har sedan varumärkets grundande varit att värna om vår nästa generation, alltså de som idag är barn. Varumärkets produkter designas och produceras i Finland och dess kläder samt skor produceras till största del i Kina. För att garanterat kunna ge sina kunder varor i bästa kvalité och för att kunna garantera att själva produktionen är av hög kvalitet så har varumärket gått med i BSCI, Business Social Compliance Initiative. Denna organisation ser även till att all personal arbetar under bra förhållanden.

Bland varumärket Reimas samtliga kollektioner finner du bl.a. utomhuskläder så som overaller, jackor, regnkläder, varmare byxor och skor. Varumärket säljer även tröjor, koftor, mjuka kläder så som tights, jeans och sparkdräkter. Utöver detta finner du bland kollektionerna även accessoarer som bl.a. mössor, vantar och strumpor.

Idag säljs Reima till största del hos återförsäljare runtom i Europa men även i ett fåtal länder i några andra världsdelar. Varumärkets samtliga produkter säljs både online och i befintliga butiker.

filter

36 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1