Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

RRD

Välkommen till en djupdykning in i världen av RRD, en fashionabelt italienskt märke som kombinerar teknisk prestanda med trendig design. Låt oss utforska märkets historia, de mest populära artiklarna och vad som gör RRD distinkt från andra märken på modemarknaden.

En titt till RRDs rötter


RRD eller Roberto Ricci Designs, grundades av den passionerade surfaren och vindvindsälskaren Roberto Ricci. Ursprungligen inriktad på vattensporter, har RRD sedan dess utvecklat en linje av streetwear och fashionabla kläder som bär samma hängivenhet till kvalitet, innovation och stil.

Upptäck RRD


RRD skapar funktionella kläder och tillbehör som inte kompromissar på stilen. Företagets filosofi är att designa kläder som både är praktiska och estetiskt tilltalande. De erbjuder ett brett utbud som sträcker sig från surfbrädor och våtdräkter till trendiga kappor och klänningar.

Populära RRD-artiklar


Några av RRD mest populära produkter inkluderar deras tekniska jackor och sportkläder. Deras jackor är kända för att kombinera avancerade material med elegant design. Deras sportkläder, som inkluderar yoga-byxor och löparshorts, är både bekväma och funktionella, vilket gör dem till ett populärt val för idrottsutövare och fitnessentusiaster.

RRDs unika egenskaper


En av RRDs mest framstående egenskaper är deras engagemang för teknisk innovation. De använder avancerade material och tekniker för att skapa kläder som kan stå emot elementen utan att offra stil. Dessutom ligger företaget i framkant när det gäller att skapa modetrender, med en unik italiensk stil som är sofistikerad men avslappnad.

RRD: Mer än bara kläder


Men RRD erbjuder mer än bara kläder och tillbehör. De har också en stark koppling till surfing- och vattensportkommuniteten, med en rad evenemang och initiativ som stöder dessa idrotter. Från att sponsra talangfulla surfare till att organisera surfresor, visar RRD sitt engagemang för vattensport och den kultur som omger det.

Köp RRD på Miinto


På Miinto kan du lätt utforska och köpa RRDs olika produkter. Oavsett om du är ute efter en funktionell surfbräda eller en trendig jacka, har Miinto ett brett utbud av RRD artiklar att välja mellan. Plus, med snabb och pålitlig leverans, kan du börja njuta av dina nya RRD artiklar på nolltid.

Vad gör RRD speciellt?


RRD skiljer sig från andra märken på flera sätt. Först och främst är deras kombination av teknisk innovation och trendig design unik. Dessutom, med ett starkt engagemang för vattensport och surfingkulturen, erbjuder RRD mer än bara kläder - de erbjuder en livsstil. Där har du det - en snabb överblick över RRD. Genom att kombinera teknisk innovation, trendig design och ett engagemang för vattensport, erbjuder RRD inte bara högkvalitativa kläder och tillbehör, utan en helt unik livsstil. Utforska deras samling på Miinto idag och upptäck själv vad som gör RRD så speciellt.

Ta bort alla filter

RRD

Sida 1 Av 14

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.