Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Rut&Circle (11)

Rut & Circle är ett varumärke vars designer låter sig inspireras av de senaste trenderna och med denna inspiration skapar man sex kollektioner per år och detta sker på varumärkets huvudkontor i den svenska staden Göteborg.

Rut & Circle – som till en början hette Rut m.fl. – grundades år 2007 i Göteborg av familjen Hjelte och familjen Jonson. De första butikerna öppnades redan samma år. Det hela gick fort och det tog inte lång tid innan man fanns runtom i hela Sverige och år 2009 tog man även steget utomlands och de första länderna att sälja varumärkets produkter var Norge, Tyskland, Finland och Holland. Härifrån fortsatte varumärket att expandera i en hög takt och dess kollektioner blev allt mer populära hos kunder som nu fanns spridda runtom i världen.

År 2012 döpte man om varumärket och istället för att fortsätta heta Rut m.fl. fck det nu heta Rut & Circle. Detta berodde bland annat på den internationella tillväxten. Förutom att byta namn döpte man även om det mindre varumärket man hade skapat vid denna tidpunkt och det fick nu heta Sally & Circle.

Rut & Circle fortsätter att växa än idag och finns idag hos över 300 återförsäljare belägna i Europa. Men trots den stora utvecklingen och expansionen som varit under åren håller varumärket fortfarande hårt fast vid det motto det har haft sedan år 2007 – att erbjuda sina kunder mode som man har råd att älska. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken