Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Sanita

Det danska varumärket Sanita grundades på kunskap inom hantverk för över 100 år sedan. Varumärket har en stor passion för bra yrkesmannaskap, material av hög kvalitet och välmående fötter vilket har lett varumärket till succé. Sanita är en av de största och äldsta producenterna av skor och idag designar och tillverkar varumärket trendiga, bekväma och kommersiella skor för hela familjer spridda över hela världen.

Varumärkets samtliga kollektioner har genom alla år grundats på visionen värde för pengarna vilket gäller på leverantörer och kunder. Det danska varumärket Sanita tror på en kreativ och hälsosam livsstil samt frihet att upptäcka världen och allt vad den har att erbjuda. Ett av varumärkets mål är att föra samman och förena människor mellan gränser, generationer och traditioner. Sanita och de personer som arbetar på varumärket anser att varje enskild människa är unik och speciell och varumärkets samtliga skor och produkter framhäver detta genom att skapa en stark och kreativ grund för personliga uttrycka och självbestämmande.

Det danska varumärket Sanita erbjuder sina kunder hela paletten. Här finns allt från praktiska och funktionella skor för de allra minsta till eleganta och klassiska skor för de äldre och mer medvetna. Bland varumärket samtliga kollektioner finner du allt från kängor och trendiga vinterskor till härliga sommarskor i fina färger. Sanita erbjuder med sina samtliga kollektioner dess kunder skor som fungerar bra att ha både till vardags samt skor att använda när man vill klä upp sig. Här finns även ergonomiska skor att använda både i olika yrken samt privat.

filter

14 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1