Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

SIGNATURE

Det danska varumärket Signature grundades år 1992. Signature är även en del av BTX-Group vilket gör att varumärket är en stark, stabil och pålitlig samarbetspartner som ställer stora krav på både kontroll vad gäller kvalitet, säkerhet vid leveranser och hög servicenivå. Varumärket består av kreativa designer samt duktiga säljare och inköpare som ständigt söker efter ny inspiration på den globala marknaden. För att finna och få en bra inblick i de senaste trenderna reser de runt i olika länder.

Varumärket Signature arbetar ständigt för att dra lika med rådande trender och nyheter från modevärldens alla hörn. Signature arbetar även hårt för att kunna leva upp till sina kunders förväntningar samt för att kunna ge dem vad de anser saknas på marknaden. Signature erbjuder sina kunder trendiga klädesplagg som ligger rätt i tiden och som samtliga är av hög kvalitet och säljs till ett rimligt pris.

Idag består varumärkets samtliga kollektioner av ett helt koncept vilket utgörs av t-shirtar, skjortor, jackor, byxor och andra nederdelar, klänningar och mycket mer. Signature vänder sig till den moderna kvinnan som är noggrann både vad gäller pris och kvalitet. Kvinnan som tillhör varumärkets målgrupp är även trendmedveten och väljer ofta klädesplagg efter passform och bekvämlighet.

Signature är även känt för att ha bra bas plagg som varje kvinna behöver och vill ha till sin garderob. Samtliga produkter har en avslappnad och bekväm stil där fokus ligger på färger, detaljer och olika mönster som är aktuella just nu. Varumärket har även en kollektion med namnet Cozzi by Signature som innehåller mer exklusiva modeller. 

Ta bort alla filter

Signature

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.