Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SISSEL EDELBO

Det danska varumärket Sissel Edelbo grunddes år 2004 av Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Petersen. Varumärkets namn har de tagit fram med hjälp av sina mellannamn, Sissel och Edelbo. Både Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Petersen har sedan ung ålder haft en passion för andra kulturer samt för kläder och mode.

Varumärkets samtliga produkter tillverkas i Indien vilket är ett land som de både Jeanne och Christina finner vara rikt på både kulturer och historia och därför är ett lämpligt land att ha produktionen i då de båda ägarna hämtar mycket av sin inspiration till sitt arbete där.

Visionen och målet med varumärket Sissel Edelbo är att designa och tillverka unika klädesplagg från vackra saris, som är ett indiskt klädesplagg, i tyger som tillhör kulturen och sedan ge klädesplagget och dess design en mer modern tvist vad gäller skärningar och detaljer. Varumärkets produktion håller sig även någorlunda vänligt gentemot miljön då de återanvänder tyger från saris. Varje sari som används i varumärkets produktion har valts ut av antingen Jeanne eller Christina eller båda två tillsammans, de väljs ut noga för att man ska kunna ge det nya klädesplagget de mönster och färger man vill att det ska ha.

De båda grundarna och ägarna, Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Peterson, tycker att det är en ära att få se trendiga och modemedvetna kvinnor världen över klä sig i deras klädesplagg. De är båda även stolta över den moderna omvandlingen de skapar av ett traditionellt och gammalt klädesplagg.

Ta bort alla filter

Sissel Edelbo

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.