EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Sisters Point (78)

Sisters Point

Sisters Point kläder vänder sig till dig som tycker om att hänga med bland de senaste trenderna och till dig som bara vill liva upp din garderob med. Sisters Point kläder har en förmåga att omvandla de senaste trenderna från catwalken till ett mode som är attraktivt, iögonfallande och lätt att bära upp. Bland Sisters Points samtliga kollektioner finner du som kund trendiga produkter som bl.a. tunikor, klänningar, byxor, tröjor och kjolar. 

Sisters Point är ett danskt varumärke som designar och säljer produkter för både yngre och äldre tjejer i åldrarna 15-22. Varumärket grundades i Danmark år 1994.

Sisters Point är måna om att ständigt kunna leva upp till sina kunders behov och kunna leverera vad de söker och behöver. Varumärket arbetar därför ständigt med att hänga med i modevärlden och tar hela tiden del av nya trender och lämnar snabbt gamla trender bakom sig. Eftersom Sisters Point hela tiden är noga med att hålla koll på de senaste trenderna ligger varumärket ständigt i framkant. Varumärket låter sig således definieras av snabbt tänkande, snabba handlingar och innovativa personer som drivs av passion för dagens marknad.

Sisters Point levererar nya produkter till sina butiker runt om i världen ett flertal gånger i veckan vilket har gjort och gör att varumärket har en bra relation med sina kunder och återförsäljare.

Idag har Sisters Point sitt huvudkontor i Aarhus, Danmark. Utöver Danmark, det land där varumärket grundades, säljs Sisters Point i nuläget i 20 länder och några av dessa är bl.a. Holland, Sverige, Norge, Tyskland, Ryssland och Polen.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

78 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken