Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

SNÖ of Sweden

Snö of Sweden smycken kom ut 2002 av designern Lena Jonsson Näslund i Östersund. Snö of sweden föddes då Lena skapade ett halsband med pastellfärgade sötvattenpärlor för att ge som present till sin bästa väninna – ett halsband som idag bärs av mängder av kvinnor över hela norra Europa. Halsbandet blev hennes första design och även startskottet på den smyckessuccé som Snö of Sweden kommit att bli. Idag omfattar märket över 5000 olika designer, med allt ifrån kristallörhängen och ringar till just det halsband som hela succén började med.

Visionen med Snö of Sweden är att skapa vackra, glamourösa och prisvärda smycken som ska kunna bäras av alla olika sorters kvinnor, med olika bakgrund, från olika länder och i olika åldrar. Smyckena är tillverkade av naturens egna material och symboliserar på det sättet den friska, frostiga natur som har varit inspiration till designen. De naturupplevelser och mijöer som grundaren omgavs av under sin uppväxt i Norrland uppger hon har varit den största inspirationskällan till att skapa de unika och personliga smycken som blivit hennes signum. Stilen är enkel och tidlös men med glamourösa inslag som gör att smyckena kan bära upp och förgylla vilken outfit som helst. Smyckenas yta är för det mesta gjord silverplätering och alla komponenter är givetvis nickeltestade. Pärlorna är sötvattenpärlor och stenarna består till mestadels av halvädelstenar av olika varianter och utformning.

Företaget är både familjeägt och familjedrivet, vilket skapar en stark gemenskap och samhörighet i arbetet. Verksamheten är belägen i Östersund medan själva produktionen äger rum i Asien. All design är undertecknad Lena Jonsson Näslund, vilket gör att kollektionerna följer en tydlig linje av stil och karaktär som blir utmärkande för märket. Smyckena är tidlösa och eleganta med en elegant och sofistikerad touch, vilket gör att de är gångbara över tid. Snö of Sweden har på kort tid lyckats skapa sig en egen, unik stil och en trogen kundkrets som med stolthet bär deras smycken. Därför råder det inga tvivel om att Snö of Sweden även är att räkna med på framtidens smyckemarknad!

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.