SUMMER SALE - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

SUMMER SALE - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Solid

Solid erbjuder snygga, trendiga kläder till killar och män som vill känna sig
fräscha och avslappnade. Varumärket Solid har funnits i över 10 år, kommer från Danmark och har sitt huvudkontor i Kolding. Solid växte snabbt som varumärke och blev väldigt populärt i Sverige och de skandinaviska länderna. Solid fortsatte att växa och framgången har nu spridit sig över hela Europa där man kan hitta deras kläder i de flesta länder. Idag är varumärket mycket känt och många män trivs i deras plagg.

Solid riktar sig mot trendiga killar och män som vill ligga steget före inom mode, kläder och skor, och som gillar att framhäva sin personlighet.
Kläderna går oftast i en snygg, ledig streetlook, med häftiga, moderna mönster.
Härliga, starka färger använder dom sig mycket av och är man den som vågar har dem flera plagg som är riktigt snygga utstickare i vardagen. Är du ute efter något varmare hittar du också mycket fina plagg i stickat som går i skandinavisk stil.
Solid erbjuder allt från T-shirts, tröjor, byxor och skor och det är lätt att matcha deras plagg för att skapa en hel outfit.

Det är ofta man hittar så pass mycket snyggt från Solid att man har svårt att välja vad man ska köpa, fördelen då är att priserna är mycket bra.
Solid jobbar för att kunna erbjuda bra priser för sin goda kvalitet så man med hjälp av deras produkter kan skapa sin egen personliga stil.
Med Solids stora utbud har man inte svårt att hitta fräscha kläder både till vardags och till fest.


 

filter

10 resultat

  • 1
  • 1