Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Syster P

Det svenska smyckes märket Syster P startades av två kvinnor med stor passion för resor och smycken. De ville fånga upplevelsen och glädjen och utforma den smycken.
Företagets resa började 2006 då de var på en marknad i Shanghai. Där skapades ett stort intresse för det enorma utbudet av vackra halvädelstenar och pärlor.
Kvinnorna köpte med sig ett stort gäng och började redan på hotellrummet att designa och tillverka några smycken. Till deras glädje tyckte dem att de blev riktigt snygga och slogs av tanken att de kanske till och med skulle gå att sälja hemma i Sverige.
Tillbaka i Stockholm fick kvinnorna möjlighet att provsälja sina smycken hos en frisör, vilket gick galant då frisören redan efter några dagar bad om fler smycken.
Det var år 2010 som kvinnorna beslutade sig för att jobba heltid med Syster P och sedan dess har framgången bara blivit större.
Idag säljer varumärket härliga smycken och modeaccessoarer i flera olika länder och resmål runt om hela världen är fortfarande den stora inspirationen för Syster P.
Det finns smycken som är både söta, stilrena och coola vilket gör det lätt för alla, oavsett stil att hitta något man fastnar för.
Med härliga färger, detaljer och olika utföranden finns det många smycken som passar perfekt som "pricken över i" till enklare outfit's.
Syster P har verkligen lyckats fånga många olika kulturer och känslor i sina smycken, och de känns alla mycket unika.

filter

28 resultat

  • 1
  • 1