Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Twist & Tango (26)

Twist & Tango är ett svenskt varumärke som funnits på modemarknaden sedan 1995. Märket står för kreativitet, femininitet och personlig stil och de blandar gärna det spännande nya stilar med det bästa från igår. På så sätt har de skapat sig en unik stil och etablerat sig som en stark aktör på både den svenska och utländska marknaden.

När Twist & Tango först startades kände grundarna att det fanns ett hål på marknades som behövde fyllas. De upplevde att det fanns stilar, material och mönster som inte fanns represtenterade på marknaden och som behövde utforskas. Målet var att skapa stilfulla och användbara vardagskläder, som lika gärna kunde bäras på jobbet som till fest. De menar att man ska bejaka sin personliga stil och att kläder är det bästa sättet att göra det. Twist & Atngos design är grundad i deras fyra starka ledord; roligt, enkelt, personligt och kvinnligt, och dessa bär de med sig i allt de gör. Stilen syftar till att vara ledigt kvinnlig, det vill säga att man ska känna sig vacker utan anträngning. Plaggen ska kunna bäras både individuellt och tillsammans, allt beroende på vilken stil man uttrycka för dagen. Huvudsaken är att du känner dig snygg och fantastisk!

Twist & Tango är mycket måna om att deras verksamhet bidrar till en god tillvaro för både medmänniskor och miljö. Att ta ansvar för sina handlingar är för dem en absolut förutsättning för att de ska kunna försätta växa och utvecklas. Därför är varje steg i produktionen noga granskad och bevakad för att hålla måtten för att vara långsiktigt hållbar, både miljömässigt, ekonomiskt och socialt. De strävar efter att arbeta nära deras producenter och leverantörer för att kunna upprätthålla långvariga och hållbara avtal, där villkoren ska hålla hög standard för båda parter.

Twist & Tango finns idag i sex egna konceptbutiker i Sverige, samt i över 500 utvalda butiker världen över. De har skapat sig en stark position på främst den skandinaviska marknaden, men finns även att hitta i till exempel Frankrike, Tyskland, Österrike, Cypern, Grekland, Japan, Holland med flera. Deras vision är att utvidga ytterligare för att inta även nya marknader. Vi ser fram emot att se ännu mera av Twist & Tango i framtiden! 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

26 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken