Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VICTORINOX

Varumärket Victorinox grundads år 1884. Sedan år 1891 har varumärket designat och producerat knivar till bland annt den Schweiziska armén. Varumärkets symbol – ett kors på en sköld – har varit dess signalement sedan år 1909 och är en symbol som idag känns igen på flera håll runtom i världen. Namnet Victorinox kom till då grundarens – Karl Elsener – mamma gick bort. Han döpte då först varumärket till Victoria för att hedra henne, men bara ett par år senare lade han till ”inox” på slutet och varumärket har sedan dess hetat Victorinox. ”Inox” betyder ”rostfri stål” på franska.

Teamet bakom varumärket är mycket måna om både sina anställda och sina kunder. Man arbetar hårt för att kunna ge de anställda ett bra och tryggt arbetsklimat och man strävar ständigt efter att kunna erbjuda de allra bästa produkterna till sina kunder.

I april år 2005 förvärvade varumärket Wenger, den andra leverantören av den schweiziska armékniven. Detta gjorde men för att kunna bibehålla båda märkena helt intakta på marknanen. Man hjälpte Wenger så att det skulle fortsätta hålla en stark position internationellt.

Sedan varumärket grundades i slutet på 1800-talet har det hänt mycket. År 2006 hade man över 900 anställda och produkterna såldes i över 100 länder. Förutom arméknivarna designar och producerar varumärket även köksknivar, hushållsprodukter, köksprodukter och mycket mer.

Ta bort alla filter

Victorinox

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.