Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Vingino

Varumärket Vingino designar och tillverkar kläder för barn. Det är trendigt, karaktäristiskt och robust. Samtliga produkter är prydda med iögonfallande detaljer och har en välsydd och bekväm passform anpassad efter just barn och deras rörelser samt lek. Varje kollektion som lanserar har en unik stil och design som även är något anpassad efter rådande säsong. Sedan Vingino grundades år 2001 har varumärket fokuserat på att skapa en unik och säregen identitet.

Varumärket har sitt huvudkontor i staden Ermelo där personalen ständigt arbetar med att komma på idéer med vilka man kan utveckla och förbättra produkterna och sortimentet. Det holländska varumärket har fått en stark position på marknaden, mycket tack vare den höga kvalitet man får för ett mycket rimligt pris.

Bland kollektionerna finner du allt från tröjor och klänningar till jeans och byxor. Idag har varumärket även en egen sko kollektion som sedan den först lanserades år 2008 har varit mycket populär. Vingino är ett varumärke väl värt en titt om du vil handla något till din son eller dotter. Med den ständiga uppdateringen av nya produkter till följd av de flera kollektioner som lanseras varje år finns det med stor sannolikhet alltid något här som just du behöver eller gärna vill ha.

Sedan den första kollektionen lanserades år 2001 har varumärket expanderat mycket och finns idag i över 13 olika länder runtom i Europa. De breda kollektionerna gör att Vingino går hem i både olika kulturer och olika klimat. Dessutom försöker man, på ett barnvänligt sätt, addera lite av rådande trender i samtliga kollektioner under de olika säsongerna. 

filter

5 resultat

  • 1
  • 1