Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Whyred (42)

Whyred grundades av Roland Hjort, Lena Patriksson samt Keller och Jonas Clason år 1990. Namnet Whyred fick de från Roland Hjorts morfar. Dessa personer valde att grunda Whyred till en följd av behovet av ett varumärke som innefattar kläder för det stilsäkra medvetandet. Tanken var att skapa något street-smart och elegant.

Sedan sitt grundande har varumärket Whyred arbetat med skapa en estetisk medvetenhet och nya sätt att uttrycka sig på. Den vision som grundarna till varumärket bar på var att de skulle skapa ett varumärke som nådde högre än kundernas förväntan vad gäller design och kvalitet samt ett varumärke som gav varje enskild kund en möjlighet att kunna uttrycka sig på ett modern sätt.

Roland Hjort, Lena Patriksson, Keller Clason och Jonas Clason fick vid grundandet av varumärket sin inspiration från bl.a. musik och konst. Influenser från dessa tillsammans med bra skräddare har gjort att varumärket fått epiteten ”The Indie super label”. Varumärket Whyred vänder sig till kunder som är självsäkra och äventyrslystna. Dess vision och mål är att designa och producera klädesplagg som är lyxigt eleganta, d.v.s. klädesplagg som har en avslappnad och vardaglig lyxig känsla samtidigt som de är och gör att du känner dig elegant. Whyred är måna om att kläderna ska framhäva de sidor och delar av din personlighet som du tycker om som mest.

Whyred har en förkärlek till stora städer och alla de möten mellan människor som sker här på ställen som bl.a. barer, nattklubbar och restauranger. Även dessa miljöer ger inspiration till varumärket. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

42 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken