SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Zizzi (3)

Det danska varumärket Zizzi släppte sin första kollektion år 2000 vilket skedde under modemässan i Köpenhamn. Idag är varumärket Zizzi nordens största och mest växande klädesvarumärke med modeprodukter för kurviga kvinnor. Varumärkets samtliga produkter finns i storlekarna 42-56.


Sedan varumärket släppte sin första kollektion år 2000 har det etablerat sig och gjort en stark spridning på marknaden. Idag finns Zizzi i över 110 butiker runtom i Skandinavien samt Tyskland och Estland och ligger på så sätt i täten på marknaden. Zizzi utvecklar och framställer sina kollektioner bl.a. med hjälp av och tack vare bra och vårdande kontakt med kunder och slutkunder. I varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. toppar och tröjor, kjolar, klänningar, byxor, ytterkläder och accessoarer. Varumärket Zizzi använder sig av härliga och trendiga färger i sin design och produktion. Bland samtliga kollektioner erbjuds klädesplagg i både starka och mer nedtonade färger vilket gör att dess produkter finns i färger som passar de allra flesta tillfällen och stilar. En del av Zizzis produkter är även toppade med stilrena detaljer och mönster.


År 2002 öppnade varumärket sin första egna butik och idag är över hälften av alla dess butiker franchise-baserade. Varumärket fortsätter att kontinuerligt öppna nya butiker i takt med att dess produktion och spridning på marknaden ökar. Idag har Zizzi sitt huvudkontor i Danmark samt ytterligare kontor i Sverige och Norge.
Varumärket Zizzi ägs i sin tur av koncernen Ball Group som är känt för att vara en väletablerad leverantör för modevarumärken med hög kvalité.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

3 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken