Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Vita blusar

Oändliga möjligheter med en vit blus! På Miinto hittar du ett brett sortiment av vita blusar i alla modeller och utföranden. Bygg din basgarderob med hjälp av vita blusar. Bär den till både kostymbyxor, jeans och kjol! Att ha en bra basgarderob att utgå ifrån när du sätter ihop dina outfits är essentiellt för dagens fashionistas. Tänk hela tiden basfärger som kan matchas med varandra och låt röran i garderoben varje morgon bli ett minne blott. Lys upp rummet med vita blusar och färgglada accessoarer för att visa att våren är här, eller låt din diskreta höst-outfit bestå av en vit blus, mörka jeans och ett par boots. Med en vit blus är allt möjligt.

Vit blus på Miinto

På Miinto kan du alltid hitta inspiration till din garderob. Genom ett betydande nätverk av modebutiker runt om i Europa, kan vi faktiskt erbjuda det mesta. Vita blusar i moderna snitt är en vanlig syn hos de flesta e-butiker. Skillnaden är just att vi har ett bredare sortiment än de flesta, tack vare vårt samarbete med andra butiker, noga utvalda av Miinto.

Olika märken på vita blusar

Oavsett om du är ute efter en vit blus av hög kvalitet från ett mer prestigefyllt märke, eller om du är ute efter en mer prisvärd blus, kan vi erbjuda dig vad du önskar. Märken på vita blusar som Miinto säljer är bland andra: Ida Sjöstedt, Munthe, Only, Vila, Stenströms, Rodebjer, Moncler och Zimmerman. Det är svårt att hitta ett lika brett urval av olika märken ur olika prisklasser som på Miinto’s hemsida.

Vita blusar i olika modeller

Vi vill att våra kläder ska tilltala alla. Därför är Miinto noga med att det ska finnas både storlekar och modeller som kan passa var och en. Föredrar du en mer klassisk silkesblus, eller kanske en med mönster på? Kanske vill du ha en vit blus i linne eller med korta ärmar? Vårt mål är att du som kund alltid ska känna att det finns något för dig på hemsidan. Sök enkelt efter alla vita blusar, men du kan också filtrera inom olika varumärken, kategorier och storlekar, vilket är bra om du är säker på vad du är ute efter.

Shoppa säkert på Miinto

På Miinto hittar du vita blusar från några av Europas bästa modebutiker. Tack vare Miinto’s stora nätverk kan vi erbjuda vita blusar av flera modeller. Du hittar garanterat din nästa vita blus här. Vi skulle vilja sticka ut hakan och säga att hittar du din vita blus hos oss, kan du antagligen hitta stilsäkra accessoarer som passar perfekt till också. Skor, väskor, smycken, byxor, kjolar, koftor och jackor – vi har allt du behöver. Modebutiker från flera olika länder har samlats på vår marknadsplats, för att på ett enkelt sätt nå ut till kunder i hela Europa. Vi sköter allt från frakt till betalningar och kundtjänst, vilket innebär att du som köpare kan känna dig trygg i att handla från Miinto. Dessutom får du fri frakt när du handlar för över 499 kronor.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

1003 resultat

Sida 1 av 11

Nästa

Sida 1 av 11